Chciałbym wiedzieć czy mój rower nie jest czasami za ciężki do jazdy w streecie i trialu bo mam Dragstara 13,amor Rock Shox Judy TT,hamulce są lekkie bo Magura,przerzutka Sram 8,0 i koła również Sram. Bo według mnie jest za ciężki.Czy znacie kogoś kto nie ma problemu z takim osprzętem o takiej wadze jak mój.A jak nie to czekam na sposoby odchudzania roweru.
z moich obliczen wynika ze twoj rower jest za ciezki 0.001kg !!!! nie wiem jak mozesz na nim jedzić !! toż to kloc!! wyczysc łańcuch, skroc go o kilka ogniw i bedziesz miał piórko!!! w razie potrzyby weź wiertarke i ponawiercaj rame, amora, kiere, mostek !!!
wez wszystkie czesci spoleruj...normalnie działa...po kolei rame wez scianki przynajmniej o połowe spoleruj i tak ze wszystkim...zyskasz na wadze i aerodynamice...
wkurzają mnie ludzie z dh-zone. Zamiast pomóc, wyśmiewają. Leję na wszytskich, co jeżdzą po innych na tym forum. AHA. Wagą się nieprzejmuj, bo to prawie bez różnicy. Przecież ludzie skaczą na ramach stalowych, które są cieższe napewno od twojej. I patrz się na amora, bo mi już odjeżdża.
Tak z jednej strony to fajnie po komś pojeździć, ale z drugiej to głupio być objeżdżanym.... Choć znowu pisanie takich tematów to jakby proszenie się o jeżdżenie po sobie :)
LUDZIE!! NIE PISAĆ GŁUPICH TEMATÓW!! :/
A jak jest za ciążki to poodklejej naklejki :|
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych