no wlasnie o to chodzi , nie mowcie ze to gowno skoro to nie sluzy do skakania kurwa mac tak samo slalibyscie kurwy na monstera jadac do sklepu po bulki albo na 30 km wycieczke do lasy
no wlasnie o to chodzi , nie mowcie ze to gowno skoro to nie sluzy do skakania kurwa mac tak samo slalibyscie kurwy na monstera jadac do sklepu po bulki albo na 30 km wycieczke do lasu
Ja jak narazie mam DZIADEGO TT i się trzyma. A trochę go według mnie katuje. Bar5dzo dużo przelotów i upadków na płaskie z ok 2,5m-3m. TYlko trochę mi już zaczyna odjeżdżać.... Jak za tę cenę, to według mnie zajbisty amor, wytrzymóje dużo, mimo iż nie jest do tego. Wolę to niż jakiegoś RST.
Ja jak narazie mam DZIADEGO TT i się trzyma. A trochę go według mnie katuje. Bar5dzo dużo przelotów i upadków na płaskie z ok 2,5m-3m. TYlko trochę mi już zaczyna odjeżdżać.... Jak za tę cenę, to według mnie zajbisty amor, wytrzymóje dużo, mimo iż nie jest do tego. Wolę to niż jakiegoś RST.
praca do pupa!! ale zawsze cos. jedyna zaleta jest to ze jest cholernie mocny, mialem to i miałem blecka, rok to i tok to, i w rs sic nie wymieniałem a w blecku dwie korony i 3 tłumiku:) a i sprezyny sa twarde, niema co wymieniac, a jak sa za miekie to daj podkładki pod sprezyny