DUNCON MX 8

Big Foot
Kontakt:

DUNCON MX 8

Post autor: Big Foot »

Czy jeździ ktoś w Was na obręczch DUNCON MX-8 ??
DC tylko daje naklejki, produkuje je firma HALO i ich pierwotna nazwa to KOMBAT!! Na stronce www.duncon.pl jest mega test obęczy Mimo wszysko mnie nie przeknał Potrzebuje mocnych obręczy do DH, niewiem co kupić im taniej tym lepiej:)) Mam 300zł na 2 obręcze doradźcie coś... a może Excalibury
joachim
Kontakt:

Post autor: joachim »

kup sobie dwa duble tracki sun rimsa i masz kola niedozajechania !! a co do halo to nie slyszalem zeby ktos nazekal
cielak
Kontakt:

Post autor: cielak »

bierz dx 32 sa nie do zajebania i akurat za 300pln.:D
polecam
<<MASA>>
Kontakt:

Post autor: <<MASA>> »

Ja mam z przodu na 24". Jest fajna ale nie do dh. jest lekka. Lepiej wez double tracki czy nawet single tracki
Rower ??? A co to ??
nicolai
Kontakt:

Post autor: nicolai »

ja tez ci radze kup double tracki
sprzedam ns roller przod 60zl do negocjaci
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

[b]cielak[/b] pierdolish

double tracki :)
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Te MX8 są naprawdę dobrej jakości, są idealnie proste, bdb wykonane łączenie czego np nie można powiedzieć o Alexrimsach wszystkie dostępne w naszym kraju począwszy od DM24 przez SUPRA MT aż do DX32 mają spieprzone łączenia, albo jest tam piękna szczelina, albo/i obręcz jest tak krzywo zgrzana, że masz na starcie minimalne jajo (bije na łączeniu).

Tanie Excalibur DH są spokojnie porównywalne do DM24, a dzięki korzystniejszej cenie są od niej poprostu lepsze (chyba, że ktoś potrzebujesz czegoś od V-ki) u nas w mieście chłopaki na tym ostro skaczą i nie gderają.

Co do jakości Sunrims, to nie trzeba chyba mówić, jest rewelacyjna, Single Track czy MTX już nie mówiąc o Double Track`ach rewelacja.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

a ja mam mx8 :) sa fajne , sztywne bo na 48 szprych ale jest bardzo miekka ta obrecz , jak dobijesz na krawezinku albo cos to zaraz jakies wgniecienia itp :/
a obrecz sie nazywa duncon mx8 a ta naklejka to tylko duncon sobie zrobił bo poprostu maja te opony ... przynajmniej tak mi sie wyjade i tak z tego co widzie u siebie
.................................. nic :/
Lectus
Kontakt:

a ja mam mx8 :) sa fajne , sztywne bo na 48 szprych ale jest bardzo miekka ta obrecz , jak dobijesz na krawezinku albo cos to zaraz jakies wgniecienia itp :/
a obrecz sie nazywa duncon mx8 a ta naklejka to tylko duncon sobie zrobił bo poprostu maja te opony ... przynajmniej tak mi sie wyjade i tak z tego co widzie u siebie
Lectus
Kontakt:

dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

biez mtx i sie nie zastanawiaj
A tam
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

kup se do dh double tracki albo mtx ja bym troche dozbieral i kupil cos harcore'owego np, atomówki albo double wide'y
troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

ales ty odkrywczy z tymi naklejkami ... a kup sobie mtxy mam i polecam :]
ODPOWIEDZ