wrocław
-
- Kontakt:
o meeeeen, tos mnie zaskoczyl, o boze, jaka ciecz meeen?
moze w gałach ci sie cos wylało :PPP ja tam nic nie widze a jesli cos jest to moze brudny korytarz :] :))) mamy zime, czesto pada, mokro jest, no wiesz..., wiesz jak jest ;-)
i jeszcze jedno :| nie masz na co uwagi zwracac tylko na kapcie?? :))))))
powinny w koronie jeszcze byc po 2 dychy jak chcesz takie :]
pozdro qba! ;)
szykuj pan plan na wakaje, ja powaznie mysle o wyprawie gdzies w male odludzie, moze trawka bedzie (ta na łąkach) ((oczywiscie ze nie o tej mowie :] )), klimat sie zrobi, namioty mozna zapodac, obozowisko male zrobic gdzies gdzie ludzie nie docieraja i nocki spedzac a w dzien smigac po gorach albo w miescie, podrywac laski, pic browca czasem, albo zaszyc sie gdzies w przyrodzie z bajkami i free rajda urządzic........ wiecie co to sztama? hiphopowcy ją mają (trzymają) a bajkerzy nie mogą? :>
no to sztama panowie :D wypijmy za zdrowie najlepszych bajkerów :D
<łyk dobrego piwka>
.....
ooooo, znow sie rozpisalem ;)
moze w gałach ci sie cos wylało :PPP ja tam nic nie widze a jesli cos jest to moze brudny korytarz :] :))) mamy zime, czesto pada, mokro jest, no wiesz..., wiesz jak jest ;-)
i jeszcze jedno :| nie masz na co uwagi zwracac tylko na kapcie?? :))))))
powinny w koronie jeszcze byc po 2 dychy jak chcesz takie :]
pozdro qba! ;)
szykuj pan plan na wakaje, ja powaznie mysle o wyprawie gdzies w male odludzie, moze trawka bedzie (ta na łąkach) ((oczywiscie ze nie o tej mowie :] )), klimat sie zrobi, namioty mozna zapodac, obozowisko male zrobic gdzies gdzie ludzie nie docieraja i nocki spedzac a w dzien smigac po gorach albo w miescie, podrywac laski, pic browca czasem, albo zaszyc sie gdzies w przyrodzie z bajkami i free rajda urządzic........ wiecie co to sztama? hiphopowcy ją mają (trzymają) a bajkerzy nie mogą? :>
no to sztama panowie :D wypijmy za zdrowie najlepszych bajkerów :D
<łyk dobrego piwka>
.....
ooooo, znow sie rozpisalem ;)
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
A ja mam takie pytanie z trochę innej beczki: czy znalazł by się we wrocku taki okrągły (zakręcający) wallride, taki jak to w filmikach streetowych ostatnio modne jest. Chciałbym sobie kiedyś po czymś takim pojeździć, ale w Świdnicy nic takiego nie ma.
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl
-
- Kontakt:
ja dętasa z tylu przebilem i nie chcialbym zeby roczek '05 pod znakiem czestych flaczków w moim bajku widniał
stinky, poprawilem amory z przodu, teraz czy to mróz czy +40 pracują jak nalezy, tylko z olejem w dumperze musze jeszcze sie uporac, przy najblizszej okazji oszacujesz co i jak, tym razem w praktyce :-)
aaaa, no i nie pochwalilem sie ninją 2,65 z przodu
dziwnie ale ladnie to wyglada (tył: ninja 2,35) a jezdzi sie odjazdowo! =:]
stinky, poprawilem amory z przodu, teraz czy to mróz czy +40 pracują jak nalezy, tylko z olejem w dumperze musze jeszcze sie uporac, przy najblizszej okazji oszacujesz co i jak, tym razem w praktyce :-)
aaaa, no i nie pochwalilem sie ninją 2,65 z przodu
dziwnie ale ladnie to wyglada (tył: ninja 2,35) a jezdzi sie odjazdowo! =:]
w pewnym miejscu niesamowita klima panuje...
-
- Kontakt: