kto mi odrysuje bumerang ?:)
kto mi odrysuje bumerang ?:)
nie moglby mi kto odrysowac bumeranga? chce sobie zrobic na fabryce. chodiz mi tez o specyfikacje .. grubosc alu itp.
jak co to wyslijcie albo zekanujcie go i w skali 1:1 na corny.black@interia.pl :)
mozecie tez napisac wasze pomysly na zrobienie kuleczek do niego :)
jak co to wyslijcie albo zekanujcie go i w skali 1:1 na corny.black@interia.pl :)
mozecie tez napisac wasze pomysly na zrobienie kuleczek do niego :)
gg:3347295
..................._.........................................................................................../.../......................................................................................../.../........................................................................................./.../..........................................................................................\...\...........................................................................................\...\...........................................................................................\...\...........................................................................................----........................................................................... w skali 1:1, sory nie umiem rysować, o jaki bumerang Ci chodzi?
nie ma że boli... gg 1284889
-
- Kontakt: