Poszukuję jakiejś dobrej kierownicy do street i dirt . Zaproponujcie proszę jakąś z MKBIKE . Jako że zależy mi na wytrzymałości to może TIOGA 286-DH dyła by dobra ale ona nie jest do tego. Poradźcie coś proszę .
Pozdrawiam
hehehe, koniecznie crmo i z poprzeczka w koncu taka moda ;) pure ogolnie rulz, badz blizniaczy dabomb da bar. tioga dual jest super, obie swietnie, hmmm leza w dloni : D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
no dokladnei albo pure lub da bar ale teraz pure nigdzie nei znajdziesz no moze gdzies jeszcze ja chwycisz ale to po sklepach szukaj a nie w necie:) a da bar to spoko:) obydwie sa zajebiste:D
Wielkie dzięki za sugestie. Pojawił się mały problem , a mianowicie teraz już zupełnie nie wiem co kupić ale posprawdzam ceny i coś wybiorę , ważne że nie wezme już żadnej lipy.
Wielkie dzięki za pomoc .
Pozdrawiam
Miałem X-UPa. Wygiąłem go. Co prawda uderzenie kbyło spore, ale fakt jest taki, że jeździć się potem na niej nie dało. Teraz mam PURE. Kierownica ogólnie jest bardzo dobra. Jest szeroka, ale przecież zawsze można ją przyciąć. Fajna do streetu, bo jest wysoka. Wytrzymałośc... nie wiem.. jak na razie słyszałem tylko jednym przypadku wygięcia takiej kierownicy. Jak chcecie, to podam szczegóły.
heheheh bierz pure dobra na antene do radia :P :]] osobiscie nie zebralem jeszce bike i stosuje ja wlasnie jako antena do przenosnego radia ;D :]]] i chyba bede jeszce ja tam stosowal puki nie wyjdzie NSX na 05.r :/