Cala Polska nie ma sprezyny :(
Cala Polska nie ma sprezyny :(
Czesc
Nawet nie wiedzialem w jakim my murzynowie mieszkamy!!!
Od pol roku szukam sprezyny do dampera o wymiarach 10-11,5cm i twardosci 900lbs lub twardszej i objezdzilem mnustwo sklepow, nawysylalem sie maili, nadzwonilem i niby wszyscy maja je w ofercie ale nikt ich nie moze zalatwic
i tu prosba do forumiarzy jak by miel taka sprezynke albo wiedzieli gdzie zalatwic (ale na 100% a nie obiecanki ze w katalogu jest :) to blagam pomocy bo jezdzic nie moge :(
Nawet nie wiedzialem w jakim my murzynowie mieszkamy!!!
Od pol roku szukam sprezyny do dampera o wymiarach 10-11,5cm i twardosci 900lbs lub twardszej i objezdzilem mnustwo sklepow, nawysylalem sie maili, nadzwonilem i niby wszyscy maja je w ofercie ale nikt ich nie moze zalatwic
i tu prosba do forumiarzy jak by miel taka sprezynke albo wiedzieli gdzie zalatwic (ale na 100% a nie obiecanki ze w katalogu jest :) to blagam pomocy bo jezdzic nie moge :(
www.ampbike.com w cennik spojrz macie do wyboru do koloru :]
koress ja mam sprezyne robiona na zamowienie sam ja obliczylem i ma sztywnosc 800lbs i naprawde widac roznice w porownaniu z miekszymi sprezynami np 650lbs. ma ona dlugosc niecale 150mm, srednica wewnetrzna 33mm i chetnie sie jej pozbede bo robie nowy damper i bede dorabial do niego nowa dluzsza sprezyne
sprezyna to ta co jest w moim damperze na stronie www.nemesis.cad.pl
kosztowala 140 zeta sprzedam znacznie taniej. jest ona lekko skrzywiona po obrobce cieplnej (srodkowa czesc schodzi w bok o 2mm) ale NAPRAWDE w niczym to nie przeszkadzalo kiedy na niej jezdzilem.
sprezyna to ta co jest w moim damperze na stronie www.nemesis.cad.pl
kosztowala 140 zeta sprzedam znacznie taniej. jest ona lekko skrzywiona po obrobce cieplnej (srodkowa czesc schodzi w bok o 2mm) ale NAPRAWDE w niczym to nie przeszkadzalo kiedy na niej jezdzilem.
DZIKUS odzwij się na maila w sprawie sprężyny (korress@yahoo.com) bo ja nie mam GG (jeszcze modemowiec).