miejscówki - Łódź
miejscówki - Łódź
witam.
mam pytanie. czy nie znacie jakis fajnych miejscowek w lodzi? chodzi mi konkretnie o dual i dirt. to ze na ASP sa jakiestam hopy dirtowe to wiem. moze byc cokolwiek byle z hopami bandami itd... do tej pory jezdzilem sobie w lagiewnikach ale troche tam nudno...:/ w ogole nie ma gdzie jezdzic:/
tylko mnie nie objedzcie ze taki topic juz byl bo szukalem i nic nie znalazlem. dziex za wszystkie opdowiedzi.
pozdro
mam pytanie. czy nie znacie jakis fajnych miejscowek w lodzi? chodzi mi konkretnie o dual i dirt. to ze na ASP sa jakiestam hopy dirtowe to wiem. moze byc cokolwiek byle z hopami bandami itd... do tej pory jezdzilem sobie w lagiewnikach ale troche tam nudno...:/ w ogole nie ma gdzie jezdzic:/
tylko mnie nie objedzcie ze taki topic juz byl bo szukalem i nic nie znalazlem. dziex za wszystkie opdowiedzi.
pozdro
Kacpro.
-
- Kontakt:
stary przyjeżdżaj na rudzką górę!! ul. starorudzka, jest tam taka restauracja "Bacówka u Józka". wchodzisz tam i idziesz dalej na górkę (prawą stroną). cały czas prosto i jesteś na trasie. znajdziesz tu bandy, muldy, hopy dualowe (2m-12m) hopy dirtowe(narazie 2) i traskę lightowego dh. zapraszam
-=dual forever=-
-
- Kontakt:
Zajżyj na: http://www.fr-squad.go.pl/ <- największa łódzka strona o extremalnym jeżdżeniu.
Co prawda dział miejscówki właśnie sie produkuje, ale są już dwa wpisy. Dalszy ciąg będzie niebawem, więc zapraszam. Strona aktualizowana prawie codziennie.
Co prawda dział miejscówki właśnie sie produkuje, ale są już dwa wpisy. Dalszy ciąg będzie niebawem, więc zapraszam. Strona aktualizowana prawie codziennie.
http://www.pajacyk.no-ip.pl
-
- Kontakt:
W Łodzi tak jak w kazdym innym miescie mozna obskoczyc becki. Jednak tak samo jak i w kazdym innym miescie sa ulice gdzie sie po prostu nie chodzi :) Ja osobiscie nie chcialbym sie przechadzac po :Abramowskiego, Wschodniej, Pomorskiej, Obywatelskiej, Przedzalnianej, Limanowskiego, Wojska Polskiego i kilku innych szczegolnie noca badz wieczorem i latem. Teraz powiedzmy ze jest spokoj raczej bo komu by sie chcialo stac w nocy w bramie jak tak pizdzi. Za to latem - MALINA, bramy pieknie obstawione :)
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Eee, Abramka jest teraz spokojna, tylko jakies stare, przepite parchy sie kreca
Obywatelska? Co na niej 'strasznego' widzisz? W wakacje do babki kilka razy w tygodniu jezdzilem ta ulica i jakos elementu kryminogennego sie nie dopatrzylem.
No ale jak sie szuka to sie zawsze oberwie, bez wzgledu na czas, pore i miejsce.
Obywatelska? Co na niej 'strasznego' widzisz? W wakacje do babki kilka razy w tygodniu jezdzilem ta ulica i jakos elementu kryminogennego sie nie dopatrzylem.
No ale jak sie szuka to sie zawsze oberwie, bez wzgledu na czas, pore i miejsce.
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
-
- Kontakt:
etam nie wiem czemu kraza takei zle plotki o limance na limance jest garstka gosci ktorzy tam przesiauja io bramach i tyle ale jesli przejdziesz spokojnie to nie zaczepia cie ogolnie spokojana ulica mieszkam obok niej i mam tam kumpli i jest git chyba ze ktos bezie szedl i sie ostro wozil to juz co innego za to abramowskiego to ja dziekuje raz sie przeszedlem i wiecej nie chce mmusialem spiernicza przed drechami.....:)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side