miejscówki - Łódź

Kacpro
Kontakt:

miejscówki - Łódź

Post autor: Kacpro »

witam.
mam pytanie. czy nie znacie jakis fajnych miejscowek w lodzi? chodzi mi konkretnie o dual i dirt. to ze na ASP sa jakiestam hopy dirtowe to wiem. moze byc cokolwiek byle z hopami bandami itd... do tej pory jezdzilem sobie w lagiewnikach ale troche tam nudno...:/ w ogole nie ma gdzie jezdzic:/
tylko mnie nie objedzcie ze taki topic juz byl bo szukalem i nic nie znalazlem. dziex za wszystkie opdowiedzi.
pozdro
Kacpro.
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

no jest troche fajnego dirtu u nas na olechowie i janowie... :)
Adrian [lodz]
Kontakt:

Post autor: Adrian [lodz] »

stary przyjeżdżaj na rudzką górę!! ul. starorudzka, jest tam taka restauracja "Bacówka u Józka". wchodzisz tam i idziesz dalej na górkę (prawą stroną). cały czas prosto i jesteś na trasie. znajdziesz tu bandy, muldy, hopy dualowe (2m-12m) hopy dirtowe(narazie 2) i traskę lightowego dh. zapraszam
-=dual forever=-
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

niestety tak sie sklada, ze byl taki topic jakis czas temu :-) wiec szukaj
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
Woszczu
Kontakt:

Post autor: Woszczu »

Zajżyj na: http://www.fr-squad.go.pl/ <- największa łódzka strona o extremalnym jeżdżeniu.

Co prawda dział miejscówki właśnie sie produkuje, ale są już dwa wpisy. Dalszy ciąg będzie niebawem, więc zapraszam. Strona aktualizowana prawie codziennie.
http://www.pajacyk.no-ip.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Bylem na turnieju q3 w wyzszej szkole informy i zarzadzania...

Wkolko nas straszyli zeby daleko nie odchodzic samemu bo mozna wpierdol dostac. Tak tez zesmy uczynili :D

Lipe tam macie jesli to prawda
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
3,143k4r2
moderator
Kontakt:

Post autor: 3,143k4r2 »

W Łodzi tak jak w kazdym innym miescie mozna obskoczyc becki. Jednak tak samo jak i w kazdym innym miescie sa ulice gdzie sie po prostu nie chodzi :) Ja osobiscie nie chcialbym sie przechadzac po :Abramowskiego, Wschodniej, Pomorskiej, Obywatelskiej, Przedzalnianej, Limanowskiego, Wojska Polskiego i kilku innych szczegolnie noca badz wieczorem i latem. Teraz powiedzmy ze jest spokoj raczej bo komu by sie chcialo stac w nocy w bramie jak tak pizdzi. Za to latem - MALINA, bramy pieknie obstawione :)
n0 ridE n0 fUN
-=GrindeR=-
Kontakt:

Post autor: -=GrindeR=- »

Eee, Abramka jest teraz spokojna, tylko jakies stare, przepite parchy sie kreca
Obywatelska? Co na niej 'strasznego' widzisz? W wakacje do babki kilka razy w tygodniu jezdzilem ta ulica i jakos elementu kryminogennego sie nie dopatrzylem.
No ale jak sie szuka to sie zawsze oberwie, bez wzgledu na czas, pore i miejsce.
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=532557
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

etam nie wiem czemu kraza takei zle plotki o limance na limance jest garstka gosci ktorzy tam przesiauja io bramach i tyle ale jesli przejdziesz spokojnie to nie zaczepia cie ogolnie spokojana ulica mieszkam obok niej i mam tam kumpli i jest git chyba ze ktos bezie szedl i sie ostro wozil to juz co innego za to abramowskiego to ja dziekuje raz sie przeszedlem i wiecej nie chce mmusialem spiernicza przed drechami.....:)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
KONA
Kontakt:

Post autor: KONA »

Gdzie o Łodzi tam [Big king="freeride 46"] zbudujcie coś hehe
jebac nikoma
KONA
Kontakt:

Post autor: KONA »

3,143k4r2 chcesz sprzedać tego bombera??!?!?!?! wiec moje gg:6151275
jebac nikoma
Kacpro
Kontakt:

Post autor: Kacpro »

e tam co wy ... w lodzi jest jak w kazdym innym miescie ... ja sie pewniej czuje w lodzi jak w wawie np ... bo wiem po prostu gdzie sie nie pokazywac ... a szczegolnie z bikiem ... :] tylko nie ma gdzie jezdzic :/ i to mnie wkurza i nie ma z KIM :/ to tez mnei wkurza ...
Kacpro.
ODPOWIEDZ