rada na zjebane posty

BikerBo
Kontakt:

rada na zjebane posty

Post autor: BikerBo »

widze i wiem jak post w sensie np. co lepsze, point czy dragstar kluje wiem mam pewiem pomysl. po prostu jak ktos napisze takiego posta to na niego nie odpowiadajcie wogule. szybko zniknie z listy najnowszych i nie trzeba bedzie na niego patrzyc, a autorowi bedzie glupio. dobry pomysl trzeba go wprowadzic w zycie.

p.s. nie mowie tu tylko o postach co lepsze point czy drag ale o innych ktorych bylo tez w ***.a
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

ta stary nikt się nie powstrzyma a żeby zjechać kolesia... a pozatym było już troche takich postów jak twój więc też pewnie nikt nie odpisze :P
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

opcja szukaj, bylo (gowno dalo)

;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Fajny pomysł ale jak mówi MAFIOSO każdy bedzie chciał frajera zjechać i tu problem.

A Nikom mógłby przecież usuwac takie śmieci.
elot
Kontakt:

Post autor: elot »

na takie posty trzeba odpowiadać "***********" i już.
Styleliga - on a highway to hell
BikerBo
Kontakt:

no zjednej strony fajnie kgos pojechac i mu ********** ale juz dosc mam widoku nazwy point i dragstar. lepiej sie powstrzymac i w 2 minuty nie bedzie juz posta na stronie glownej forum
jaco
Kontakt:

Post autor: jaco »

głupi pomysł.Jak ktoś chce sie poradzić kogoś kto sie zna bardziej od nie to pisze takie żeczy na forum
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Ja lubie jechać. Po to wchodze na to forum. :D
BikerBo
Kontakt:

jaco jestes kurwa nowy wiec nie komentuj jak nie wiesz o co chodzi mowimy o tym ze istnieje taka opcja jak szukaj np. jak ktos zaklada poraz tysieczny temat typy drag czy point to az kluje w oczy zygac sie chce trze wlasnie cos z tym zrobic. poradzic to tak ale bez przesady zeby zasmiecac forum bo bedzie szpan - patrcie ile mam postow jezdze lepiej od ciebie i tego typu rzeczy bezsensu. jak ktos chce sie cos dowiedziec to niech pierwsze poszuka bo jest opcja taka na stronce dam linka dle hujów:

http://www.dh-zone.com/forum/search.php

niektorzy tez na slosc robia jak np koles grzeS jak sie pomylilem to sory ale gosc np. jak wszedl w jakis post i odpisywal to pisal caly czas "co lepsze point czy dragstar?" zalozyl te 2 takie tematy i czy to nie wkurwa. az sie odechciewa zyc. jechac tez lubie ale wkurwia strasznie jak takie shitstwo widze zjednej fajnie komus gwiadki jebnac zeby mu glupio bylo ale ludzie on bedzie sie chcial zemscic na bikerach i bedzie eszcze bardziej na zlosc robil i gowno :D <lol>

wiec niewiem robcie co chcecie ja sie bede trzymal mojej zasady i moze to jakos poskutkuje ale jak ktos znowu jebnie temamt typu "drag czy point"to sie nie powstrzymam bo to hamstwo kazdy chyba wie ze takie tematy byly czyba ze ktos ma 1 posta to wtedy tyzreba go nauczyc sposobem typu" ty kurwa **** zajebany wez ********** " kazdy to przezyl ale jednoszmy sie przeciw HUJOM i bedzie good

pozdro dla prawie all
3majcie sie ramy :D
Krzywy
Kontakt:

"az sie odechciewa zyc"

"jednoszmy sie przeciw HUJOM"

ja pierdole. nie masz wiekszych problemow? ******** jestes? wez idz kurwa na dwor, pograj w cos na kompie i sie wyladuj inteligencie... jednoczmy sie przeciw hujom? czy ktos kto zaklada temat jest ***** wg Ciebie? czy forum to Twoje zycie ze az tak Cie to razi i spac nei daje? ja pierdole

PALANT!
www.bikeaction.pl
Bkillah
Kontakt:

Post autor: Bkillah »

NIKOM WEZ POCZYTAJ POSTY KONA16 i wywalo go i kasuj topici takie.. troszke pracy i serca w forum wloz !! CZLOWIEKU
www.hcfr.pl !!
Krzywy
Kontakt:

bkillah moze nowy teamt leppiej ;) ?
www.bikeaction.pl
bzp
Kontakt:

bzp
Kontakt:

http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?t=8888

Jeszcze to.

Ide na piwo. Bawcie sie z idiotami.
Krzywy
Kontakt:

ja wiedzialem ze tak bedzie... :P
www.bikeaction.pl
bad

Post autor: bad »

BikerBo ty sam jestes *******
BikerBo
Kontakt:

[quote="bad"]BikerBo ty sam jestes *******[/quote] nie rozumiem twojego problemy nic o tobie nie mowilem wiec zamknij kurwa **** ryja
ODPOWIEDZ