dx32 + eem?
-
- Kontakt:
dx32 + eem?
siema
mikołaj przyniesie mi dx32:) no i moja stara opona ma szerokosc 2,1. Czy obrecz nie bedzie szersza niz opona :|:| jaka szerokosc jest dobra na dx32??
mam scota yz3 czy jest opcja ze obrecz mi sie nie zmiesci w ramie ??
ktos wie moze jaka wejdzie mi maksymalna szerokosc opony?
mikołaj przyniesie mi dx32:) no i moja stara opona ma szerokosc 2,1. Czy obrecz nie bedzie szersza niz opona :|:| jaka szerokosc jest dobra na dx32??
mam scota yz3 czy jest opcja ze obrecz mi sie nie zmiesci w ramie ??
ktos wie moze jaka wejdzie mi maksymalna szerokosc opony?
hueheuheue
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pytanie nr.1 co do oponki to jak koles bedzie na gg to spytam wiec sie nie martw (jutro ci napewno powiem :)
pytanie nr.2 co do kola to albo gg:4210005 lub private meseż
co do odp dex'a zjednej strony sie zgadzam ze szeroka obrecz v-kom nie sprzyja ale dx to dx i jest mocny i szeroki a wtedy nie ma snakow tyle , supra v - ciezko kupic nigdy jej nie widzialem i jest drozsza - no i ciezsza ale mamooth jest oki - mocny i w miare tani ale dx jest dobry i wiele osob go bierze ja sam mam ale na przod kupilem supre mt
a co do kolesia co mial 2,3 i dx32 to jakis przejeb ja teraz mam 2,3 i sie opona bardzo dobrze uklada i nie ma snake'ow jak jestes zainteresowany kolem to na priva albo gg masz wyzej w tym poscie :)
pytanie nr.2 co do kola to albo gg:4210005 lub private meseż
co do odp dex'a zjednej strony sie zgadzam ze szeroka obrecz v-kom nie sprzyja ale dx to dx i jest mocny i szeroki a wtedy nie ma snakow tyle , supra v - ciezko kupic nigdy jej nie widzialem i jest drozsza - no i ciezsza ale mamooth jest oki - mocny i w miare tani ale dx jest dobry i wiele osob go bierze ja sam mam ale na przod kupilem supre mt
a co do kolesia co mial 2,3 i dx32 to jakis przejeb ja teraz mam 2,3 i sie opona bardzo dobrze uklada i nie ma snake'ow jak jestes zainteresowany kolem to na priva albo gg masz wyzej w tym poscie :)
-
- Lokalizacja: podobno najniebezpieczniejsze w polsce :))) : Krasnystaw
- Kontakt:
hahaha nie ma snejkow. ta a swinie latają... :) ja mam dx32 i sie ciesze z posiadania. do ramy ci na 100% wejdzie ale opone to sobie grubsza kup(ja mam 2.30 i jest bardzo bidnie kolko szerokie plaskie, oponka ma miekkie sciany boczne i snajki są ;( , 2.35 to minimum do tej obreczy, kup oponke co ma grube scianki boczne!) detke tez taka do 2.3- 2.5 przynajmniej obrecz ma 3.95 cm szerokosci
ds i fr :)))
ja jezdzilem przez jakies 7dni na dx z oponka 2.1.byla to continental syrvival.i bylo calkiem spoko nic nie spadalo .mam ja na vkach alivio i tez dziala wszystko dobrze. mam ja w ramie point i nie powinna byc wieksza niz scott(tak mi sie wydaje)wiec tylko to sprawdz.ale bardziej martwilbym sie na twoim miejscu nie o szerokosc obreczy tylko czy jak kiedys wymienisz oponke na szersza to czy ona sie zmiesci w ramie
-
- Kontakt:
hm
niestety moje widełki bardzo waskie sa;/ gdy porownnywalem z rowerem kumpla ktory mial z tylu tioge white tiger 2,5 to tak na oko raczej by nie weszło;/ a gdy porownywalem z 2,3 factory dh to raczej sie miescilo...
cuz poprosze mikolaja zeby kupil piaste...
hm a jaka obrecz do 150zl mozecie mi polecic? oczywiscie ma byc pod v-ki , jezdze glownie dual i strit...
niestety moje widełki bardzo waskie sa;/ gdy porownnywalem z rowerem kumpla ktory mial z tylu tioge white tiger 2,5 to tak na oko raczej by nie weszło;/ a gdy porownywalem z 2,3 factory dh to raczej sie miescilo...
cuz poprosze mikolaja zeby kupil piaste...
hm a jaka obrecz do 150zl mozecie mi polecic? oczywiscie ma byc pod v-ki , jezdze glownie dual i strit...
hueheuheue
odp do pieniekziom
mialem kende 2,35 i scianki zeczywiscie byly prawie pionowo troche to dziwnie wyglądalo i wydaje mi sie byla bardziej wrazliwa na snake;ii teraz mam tioge white tigera pro iwygląda zajebiscie duzy balon wyzsza moze o nawet 1cm moze to tez takie wrazenie bo stara nie miala juz prawie klocków mam pointa rame i wchodzi ale prawie nastyk moze 2,7 by weszla ale to chyba max
ale dx32 to przereklamowana sprawa chyba troche sie centruje tak do 3 4 mm jak sie duzo katuje
mialem kende 2,35 i scianki zeczywiscie byly prawie pionowo troche to dziwnie wyglądalo i wydaje mi sie byla bardziej wrazliwa na snake;ii teraz mam tioge white tigera pro iwygląda zajebiscie duzy balon wyzsza moze o nawet 1cm moze to tez takie wrazenie bo stara nie miala juz prawie klocków mam pointa rame i wchodzi ale prawie nastyk moze 2,7 by weszla ale to chyba max
ale dx32 to przereklamowana sprawa chyba troche sie centruje tak do 3 4 mm jak sie duzo katuje
hhmmmm.....Ja mam skocika VZ1 z V-kami i oponkę 2,5. Luzu są tylko 3mm ... kapa ,nie? Ciekawe jak będzie skręcał i czy nie będzie mi sie oponka ocierała o ramę , bo jeszcze nie miałem okazji pojeździć z tą oponką...
http://www.allegro.pl/item809273323_truvativ_stylo_nowa_4x_dh_street_nie_xt_slx_lx.html