juz pprzygotowuje sie do sezoniku %-) i skladam rowerek no wiec chcialem gownie na streecie jezdzic ale po parku i wogole na dualu tez posmigac wiec chcialem miec jedna do streetu i jedna do dualu wiec kupie sobie ninja i Kenda Flame bo dosyc tanie a nawet niezle no i nie wiem ktora do przodu a ktora do tylu
ja mysle ze ninja do przodu a flame do tylu a wy ?
ja długo kiedyś uważałem ze warto mieć na tyle grubą i dużą (by nie dobijać) a z przodu może byc mniejsza. I miałem z tyłu Jumbo 2.45 a z przodu Specialized 2.2,, pózniej widziałem zajefajnego prosa na bmx dirtowym z oponką 1.9 z tyłu gładka prawie a bieżnikowa 2.25 duża z przodu. Podobało mi sie taki traktor z przodu. Póxniej mialem 2.35 z tyłu a 3.0 z przodu zamiast amora mało napompowana, ale było to za ciezkie, ale dobre na dropy lądowane nawet na przodzie. Teraz mam 2.5 slicksy na lód genialne i zacząłem mocno pomopować.
większośc zachodnich prosów street i dirt daje na tył np. hookwormsa sliksa, a na przód jakiegoś semi-slicksa z super delikatnym małym bieznikiem. (to sie kierunkowa nazywa?)