a tak na marginesie ludzie opanujcie się i niedawajcie po 10 ogloszeń tego samego sprzętu bo mnie *** strzela jak szukam tam czegoś włanczm stronkę
a tam cała zawalona jednym ogłoszeniem x10
no oki niech bedzie giełda jak juz byla ale w sumie to niech dzialają zjdęcia jak juz jest taka opcja ze można je załączyć..... ( no chyba ze tylko mi nie wchodzą).....
Ostatnio na gieldzie znalazlem moje ogloszenie z poczatku tamtego roku, pomysl z kasownaniem ogloszen a tym bardziej z tym kodem to jedna wielka dupa :P Najlepiej zeby altomatycznie kasowalo ogloszenia po 1 tyg, chyba wystarczajaco.
P.S. Nikom, zaznaczam przy kazdej wizycie podczas logowania "zaloguj mnie automatycznie przy kazdej wizycie" czy jakos tak i to nie dziala :/ czemu?
Moze ktos zrobilby gielde bez tych głupich kategori......bo tak napradwe wiekszosc ogloszen znajduje sie w amortyzatorach...... albo np piasty obrecze, a gdzie dział koła? DZiały wogole miały być fajne jak komunizm a wyszło z tego wielki NIC jak z komunizmu:] Proponowałbym cos takeigo jak ogloszenia na bikeboardzie, przejrzyste łatwe w odbiorze. Tam wszystko jest jasne i widoczne minaturka zdjecia jest obok. Przeglada się szybko miło i skutecznie. Dh zone przegląda się okrutnie. ogłoszenia dałbym do 4 miesiecy ważnosci ale niech sie nie wyswietalja. Jak ktos bedize czegos szukal albo cos bedzie mogl sobie pogrzebac w starcy ogloszenaich. Z doswiadczenia wiem ze cos takiego sie przydaje
no wlasnie te kategorie na ogloszenia to jakies nieporozumienie ile trrzeba sie nameczyc zeby wyszukac to co sie chce ja pierdole a admin w to wbija . wezcie cos z tym zrobcie albo faktycznie niech powstanie taki dzial na forum ibedzie lepiej bo mozna bedzie zadawac pyt sprzedajacym i oni beda mogli dawac odpowiredzi dla wszystkich zazinteresowany dobry pomysl nie jest zly jak to mawia moja babcia . i jeszcze cos no moze nie na ten temat ale nie czaje ile razy whodze i zamieszczam ogloszenie i chce zalaczyc fotke to nie dziala myslalem ze to u mnie w kompie cos nie tak ale sprawdzalem jeszcze na kilu innych ito nie u mnie tylko cos jest nie tak na str od czasu zmiany z tym trza cos zrobic widzaialem taki temat ad fotek ze nie mozna ich otwozyc ale nie widze zadnej poprawy co jest grane niech ktos cos z tym zrobi albo poprostu sie zmowimy i bedziemy kabinowac na inne sposoby co wy na to ?
nie rozumiem tego robi sie wam przysluge tworzac gielde co NIE JEST NICZYIM OBOWIAZKIEM. a jednak dostajecie mozliwosc korzystania z niej. jak sie nie podoba to wypierdalac a nie marudzic. takie jest moje zdanie
inur rzezniku, tworzysz gielde po to zeby ludzie tu wchodzili kumasz? Jesli ludzie tu wchodza to wy macie z tego pienadze nie wiem czy akurat ty ale wlasciciele tej stronk napewno, bo to ze chciazby ktos umieszcza tu swja reklame to nie robi tego za darmo. POZDRAWIAM!