DH-Ziomowa naklejka
DH-Ziomowa naklejka
Przegladalem strony o tuningu samochodow i na kilku widzialem cos takiego ze klubowicze moga sobie zamowic klubowa naklejke. Czemu by nie zrobic czegos takiego na DH-ZONE. Nie trzeba jej od razu zamawiac, moze przeciez byc szablon do pobranie i samodzielnego wydrukowania. Ludzie z forum mogliby sie jakos poznawac na miescie.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moze tak - czy admin pozwoli zeby uzytkownicy dhzonea przeobili sobie logo ze strony glownej i w ramach reklamy na biku wozili :D
jesli tak to do dziela panowie - kazdy na wlasna reke czy jeden zrobi zeby byly takie same?? i gdzie je przyklejamy? mzoe prawa strona gornej rury??
ja to naklejek mam w planach duzo... :
mroczna 15 :P, mad cow, no fear, rower cszyvyego, the team of flying wheel, laciate :P, no i teraz dhzlom :D nie mowiac o dialbe tasmanskim na glowke :P, no i jeszcze pancerfaust, wunder waffe, ssman (mam single speeda :P) o i ak - ausschwizt kommander
jesli tak to do dziela panowie - kazdy na wlasna reke czy jeden zrobi zeby byly takie same?? i gdzie je przyklejamy? mzoe prawa strona gornej rury??
ja to naklejek mam w planach duzo... :
mroczna 15 :P, mad cow, no fear, rower cszyvyego, the team of flying wheel, laciate :P, no i teraz dhzlom :D nie mowiac o dialbe tasmanskim na glowke :P, no i jeszcze pancerfaust, wunder waffe, ssman (mam single speeda :P) o i ak - ausschwizt kommander
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
nie mamy nic przeciwko wykorzystywaniu naszego loga przez naszych uzytkownikow. przeczytalem wasze prosby i wrzucilem na serwer logo i adres w roznych formatach, sciagac mozecie z tad:
http://www.dh-zone.com/reklama/
http://www.dh-zone.com/reklama/
-
- Kontakt:
Wydaje mi się że nie ma co robić według jakiegoś wzoru bo potem będzie "A ty młody gdzie kur....... przykleiłeś DH-Złoma???. Dawajcie, lejemy gnoja". Oczywiście to jest dla beki, ale np: ktoś ma już jakieś naklejki, ma jakąś niewymiarową ramę (fulla), lub cokolwiek innego. Wydaje mi sie że będzie dobrze jak będzie to w widocznym miejscu i tyle, tak żeby można było to zobaczyć i rozpozać DH-Ziomka.
Going down fast...