jestem nowy ale chcialem sie dowiedziec jaki kupic widelec chce sztywniaka ale jak uzbieram kase to kupie amora \to pwoeidzcie jaki sztywny widelec do 80 zł
dzieki za rady do dualowki streetowej i dj
no ... śmiem powiedzieć ,żę do 8 dych to nic ciekawego nie znajdziesz , myśle ,ze lepiej pozbierać kasę na jakieś widły z treka ( np. oczywiście ;] ) Lub zbierać na amor :) .
brave machine piec stow kosztuje. dabomb 300 zeta, ale mozna dorwac taniej jak np ja ;D znaczy 170 zeta. trek? okolo 200 zeta, allegro. polecam da bomba jest siwetny i najwyzszy z nich
jak destryoer to nie wiem ale nie ufam im zbytnio. niskie i to giecie do przodu moze pomoc w wyalmywaniu widelca. on kosztuje 100 zeta.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
widelec z treka brusera jest potezny zniesie wszystko tylko ze minium to 200 za niego sam mam do sprzedania nieuzywany bo kupilem bruisera i od razu wlozylem amorka:)))
widelec z treka brusera jest potezny zniesie wszystko tylko ze minium to 200 za niego sam mam do sprzedania nieuzywany bo kupilem bruisera i od razu wlozylem amorka:)))
[quote="[]_ ([]) []_"]dmr-a jest fajny ten prosty[/quote]
i drogi
też mam DaBomb'a od wakcji i jest zajebiscie, wypas, ja bym tylko chciał treka bo nie trzeba kombinować nic z gwiazdkami i mozna puscic linke z pancerzem od pzredniego hampla rura sterowa , jak by takie cóós zrobili w DaBombie to byłby chyba najlepszy sztywny widelec do street\dirt oprócz funna i breva
ej bo ja w marcu kupuje destroyera street i mysle czy szukac treka bruisera czy kupic da bomb... czy moze mozo groove q - doradzcie co lepiej do dirt'u i street'u
albo wejdź na www.mkbike.com.pl tam jest sztywny project x za 59 :D:D ale z cromo chyba ale to gówno( tak wygląda) lepiej destroyer albo tak jak koledzy prawią da bomb albo trek pozdr