No, tylko nie ciota prosze
a poza tym przyznaję się (dla tych którzy sie nabrali) to fotomontarz
Zrobiłem to pomyślałem że nie ma co świecić mi na poulpicie jako tapeta to tutaj wrzuciłem.
taa pewnie
foto montarz jak dla mnie musiał bym mieć informacje od producenta żeby uierzyć!!!
a wogóle wydaje mi się ze tak pod koniec dolnych goleni jest źle odcienty hak piast....
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
fotomontaż - fakt, ale na fotkach tylko dwa małe szczegóył zdradzają, że to nie jest autentyk - przy prawym haku amora światło się "urywa", i haki na zacisk do tarczy są jakieś błee, poza tym pewnie większość nic by nie powiedziała niewiedząc nic o dj...
no powiem że zajebisty fotomontaż.....i nie wiem czy wy to zauważyliście...czy po prostu wpadło wam do głowy ze 300mm. i jedna półka to rzecz neimozliwa...
budka----->"slyszalem ze na 2005 rok amorki jednopolkowe bombera beda mialy 150mm ale to przesada:D"
koło tego haka to wiem - zauważyłem już po fakcie, tam już kończyłem i wogle było po północy
a poza tym nie mam dj żadnego to nie wiem jak wygląda z karzdej strony
dzięki za słowo uznania, moge cosik jeszcze poprzerabiać (tylko jeszcze nie wiem co)
Xprot...ja też....ale co zrobić....lepiej mi powiedz ile u Ciebie kosztuje korona do DJ III bo mnie chyba peka...ale nie jestem pewien..bo się ta "rysa" nie powieksza....:) ale pytam z ciekawości...a Ty tyfus...lepiej przerób boxxera na 500mm. ciekawe jak to bedzie wygładało...albo super monstera...z regulacją 300- 500 mm. :D