sora cze tiagra
sora cze tiagra
Witam nie bardzo wiem czym sie roznia te przerzutki chodzi mi oczywiscie o przerzutke na tyl z ktotkim wozkiem.Mam kasete sram 5.0 z najwieksza koronka 28t wiec o krotki wozek sie nie martwie.Chcial bym poznac roznice tych przerzutek i czy warto inwestowac w tiagre czy lepiej kupic sore. Glownie interesuja mnie wypowiedzi na temat wytrzymalosci i dzialania,najlepiej uzytkownikow.
z gory dzieki.
z gory dzieki.
tee dj_gucio to ja nie wiem jaka ty masz sore ale sora nie ma elemtow plastikowych poza koleczkami. tiagra to dobre rozwizanie dla kolarzy. Jesli chodzi o Dh dual to lepje sprawdzi sie sora. Jest tansz wiec w razei utraty tak mocno nie boli. Tiagra jest posrtu lzejsza. Sora jest strasznie masywna raczej nie do zajechania chyab ze sie wkreci:]
Bierz Tiagre,jest masywna,cała z metalu,trudno ją zniszczyć.Sam posiadam Tiagre.Też miałem ten sam dylemat.Oblukałem sore i doszedłem do wniosku,że można dołożyć i cieszyć sie lepszą konstrukcją.Sora ma elementy plastikowe,bądź one tak wyglądają (te czarne narożniki),tiagra natomiast,tak jak napisałem,jest z metalu w całości (prócz kółeczek oczywiście).Decyzja należy do Ciebie,ale ja bym dołożył na Twoim miejscu i wzią Tiagre.
Live to ride,ride to live
-
- Kontakt:
i ze ma plastik to juz nie bedzie dzialac tak i sie polamie jeszcze ? pierdolenie 3 po 3...
ja mialem sore i zadnych klopotow nigdy nie bylo i zaoszczedzilem kilka dych , czy tiagra dziala lepiej bo grupa wyzsza , trudno gadac bo ciezko to spr , nikt nie mial 2 przezutek i nie testowal wedlug mnie roznica bedzie niewielka
ale jesli masz 8 to sora a jak juz 9 to tiagra zostaje
pzdr 900
ja mialem sore i zadnych klopotow nigdy nie bylo i zaoszczedzilem kilka dych , czy tiagra dziala lepiej bo grupa wyzsza , trudno gadac bo ciezko to spr , nikt nie mial 2 przezutek i nie testowal wedlug mnie roznica bedzie niewielka
ale jesli masz 8 to sora a jak juz 9 to tiagra zostaje
pzdr 900
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt: