NETREX zjebałeś sprawę-rower już na pewno jest tak daleko, że już go nie zobaczysz:( Skoro wiedziałeś kto to, to trzeba było naprawdę wziąć ekipę, albo to co ci mówiłem przez komórkę!!!
Górnik...... nie wiesz kto to zrobił..... a rower sprzedali następnego dnia na Gocławiu. a jak by go obili to potem ktoś by zabił mnie pod własnym domem.
Wiem jedno. koleś teraz jest w poprawczaku za coś innego.
no przykro mi stary ale po cześćci sam jestem temu winien!kto mądry zostawaia swojego kochanego klamota przed drzwiami!!!!ja swojego 3mam w pokoju i co chwila kłóce sie z chłopakami z mieszkania(jestem studentem i mieszkam z kolegami w chacie) o ten rower w pokoju bo jak wracam z jazdy to rower cały brudny i w pokoju robi sie syf! Ale wiem ze nigdy nie bede 3mał roweru w innym miejscu niż pokój!!! pomimo ze ramke mam bardzo unikatową i jest ich w polsce chyba tylko 4 sztuki a takiego roweru jak mój nie ma wcale!!!
z polcji wczoraj dostałem pismo że sprawców nie ujęto :] no sami do nich przecież nie przyjdą :] jeszcze tego samego dnia wpłyneła skarga do prokuratury ze nie zostały podjęte żadne kroki w celu jego znalezienia.... a sprawcy zostali podani.... poczekamy
policja hehehe zalosne pizdy tylko by mandaty dawali za jazde po chodniku bez swiatelek ostatnio chciali mi wjebac 50 zyla powiedzialem wypierdalac i spierdolilem
spox... nie mysl, ze chce ci pojechac po wygladzie... w zadnym wypadku, ale ja nie rzucam haslami w stylu : zrobmy mu wjazd na chate... wpierw trzeba soba cos reprezentowac by moc odwalac takie akcje...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D