ellsworth
ellsworth
czesc, chcialbym wiedziec kto z forumowiczow posiada (albo jego kumpel) rame ellswortha. firma nie ma polskiego przedstawicielstwa, a ceny na ich stronie sa dosc wysokie (choc nie az do przesady - za taki sprzet). widzialem pare osob w Polsce na takich ramach i zastanawiam sie skad to mozna importowac i czy cos taniej sie nie da zalatwic.
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- Kontakt:
Mozna zalatwic taniej ale ciezko. Ceny sa bardzo wysokie, moim zdaniem zbyt wysokie.
Jedyne co fajnie wyglada to dare, ma ciekawa geometrie, pracuje dziwnie, inaczej niz wszystko wiec ciezko to porownac.
Widziales alutecha wildsau? To jest cos w tym stylu.
Sszczerze majac tyle kasy rozejrzalbym sie za czyms innym, rowniez nowym.
Jedyne co fajnie wyglada to dare, ma ciekawa geometrie, pracuje dziwnie, inaczej niz wszystko wiec ciezko to porownac.
Widziales alutecha wildsau? To jest cos w tym stylu.
Sszczerze majac tyle kasy rozejrzalbym sie za czyms innym, rowniez nowym.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
tzn wiesz ceny sa wysokie ale tutaj biore pod uwage to, ze nie oszczedzajac tej ramki za bardzo - co nie znaczy ze nie bede szanowal- to beda ja mial do konca zycia... no bo nie oszukujmy sie ze sprzet naprawde precyzja oszalamia.
a i ladnie wyglada swoja droga. taki motyw mi sie podoba.
zobaczymy co tam jeszcze powiedza :)
dzieki
a i ladnie wyglada swoja droga. taki motyw mi sie podoba.
zobaczymy co tam jeszcze powiedza :)
dzieki
czytałem troche opini na jej temat (dare oczywiscie) sama nazwa w tłumaczeniu mojej interpretacji to kozak :)
koles jeden pisal ze kupil to a mial wczesniej big hita stwierdził że spec to zabawka z supermarketu w porównaniu do dare:)
niewiem czy cena tak wysoka 2500 ust to w tej chcili mniej niz 7500zł a w tej cenie nowej ramy nei kupisz oprócz v10
zasrany orange kosztuje wiecej
a jak mialbym wybierac da bomba pdzektajt czy jak to tam sie pisze no i dare to bym sie nie zastanawiam
pozatym 3750 g to jest piórko
zreszta co tam gadac kiedys sobie kupie:)
koles jeden pisal ze kupil to a mial wczesniej big hita stwierdził że spec to zabawka z supermarketu w porównaniu do dare:)
niewiem czy cena tak wysoka 2500 ust to w tej chcili mniej niz 7500zł a w tej cenie nowej ramy nei kupisz oprócz v10
zasrany orange kosztuje wiecej
a jak mialbym wybierac da bomba pdzektajt czy jak to tam sie pisze no i dare to bym sie nie zastanawiam
pozatym 3750 g to jest piórko
zreszta co tam gadac kiedys sobie kupie:)
-
- Kontakt: