Sciaga ktos przez DC++
Sciaga ktos przez DC++
Siemanko installnalem :D:D sobie ostatnio DC++ (moj komp Neo394,winxp service pack2) kuźwa czemu to tak wolno działa??jak go skonfigurowac??dajcie adresy jakis dobrych hubów...tak ps. to do tej pory z torrenta wszystko ciagnalem i bylo tak srednio 32kb/s - max 41
http://tiny.pl/85x
tarcze 180 kupie tanio!!!-gg 2637064
tarcze 180 kupie tanio!!!-gg 2637064
-
- Kontakt:
to zależy przecież nie tylko od tego jakiego ty masz kompa ale od taego jaki ktoś ma...przecież to na tym polega że ty od kogoś coś ciągniesz...on akurat dajmy na to też se cos ściąga i akurat spowalnia i ty prze to wolniej ściągasz.................................hłe hłe hłe ale zawiłe wytłumaczenie :)))
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
LUP to masz nieziemsie ten LAN na osiedlu. Pewnie mase kasy w to zainwestowali. Zeby miec 1 GB transferu ooo stary. WYPAS. Ja mam LAN osiedlowy i transfer jest rzedu 1Mb/s. Watpie czy politechnika ma takie transfery jak ty. Chyba sie przeprowadze do tarnowa. Pewnie jakies super mega skomputeryzowane osiedle..
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Akurat jak ten ktos cos sciaga to nie ma wplywu.
Komp tutaj tez nie ma znaczenia, liczy sie lacze ;]
I realne transfery jakie moze wyciagnac. Jak ktos ma niski upload to nic tu nie da twoje lacze , nawet jak bedziesz mial 100mb w domu a ktos modem to szybciej niz jego modemik jest w stanie wyslac, ty nie sciagniesz ;]
Komp tutaj tez nie ma znaczenia, liczy sie lacze ;]
I realne transfery jakie moze wyciagnac. Jak ktos ma niski upload to nic tu nie da twoje lacze , nawet jak bedziesz mial 100mb w domu a ktos modem to szybciej niz jego modemik jest w stanie wyslac, ty nie sciagniesz ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
heheh ja mam siec i leci do 160 kb...a przez siec kolo 10-16mb/s ( nie mamy juz umowy z adminem i zaczol sie starac) i kur... za chiny nie umiem sciagac z dc++ powiedzcie co to moze byc wchodze na huba a tam hu* zaden urzytkownik mi nie wchodzi nie wyswietla tylko pisze connect i *** nic wiecej :( POMOCY !!!!!!!!
gg 2109933
jak kto mi pomorze to moge troszku udostepnic dla kazdeo cos milego
d12
blink 182 (wszystko co sie da :) )
eminem (3plyty)
jaz and linkin park linkin park (duz otego... :P )
nawet usher i reszte w kur... tego jest
tylko powiedzcie ja kto zrobic zeby dzialalo.... :( please !!!!!!
ps wszystkiego pelne plytki
d12
blink 182 (wszystko co sie da :) )
eminem (3plyty)
jaz and linkin park linkin park (duz otego... :P )
nawet usher i reszte w kur... tego jest
tylko powiedzcie ja kto zrobic zeby dzialalo.... :( please !!!!!!
ps wszystkiego pelne plytki
gg 2109933