http://grezliq.webpark.pl/rozmowa.JPG - a to moze fotomontarz? (tam w XP trzeba kliknac w taki obrazek co sie pokaze na dole i fota sie powiekszy i bedzie wyrazna)
Gręźliq Corporation Polska S.A oddział w Bydgoszczy ;)
ja dzieciaku tak sie skalda skonczylem studia grafike komputerowa wiec mi tu takiego czegos nie pokazuj bo ci zaraz takie dailog z gg zrobie jak sobie gadasz z kim chcesz ze zobzczysz
ale mam w glebokim powazaniu fakt, iz skonczyles grafike komputerowa i szczerze mowiac mnie to pier**li. A tak poza tym, to moze skonczmy ten temat. I tak go wszyscy przeczytają i wysnują odpowiednie wnioski.
ale musi byc jakas klasyfikacja...
nie wiem wiekowa, styl jazdy etc. lepei zróbmy inaczej jakas batelke na bikach a nie jak w średniowieczu... nie zniżajmy sie do poziomu drechów i "kibiców"
heh a moze sie bedziemy jakimis gownianymi czesciami do roweru rzucac? Każdy sobie makrokesza zalatwi i sie bedziemy np. korbami napieprzac albo kołami rzucac :D !!! :P
grezliq ********** takie farmazony ze az zal czytac, gosc sprzedaje kask i to on ustala zasady czy chce za pobraniem czy na konto, a jesli sie boisz ze cie wyhuja to nie kupuj i bierz od kogos innego...
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
aLE Nie rozUMiem grezliQa :/...po co on tu to pisze??nie chciales mu wyslac za pobraniem to twoja sprawa ja tez bym sie bal....ale przeciez on zrezygnowla i nie wiem o co mu chodzi;/
[b]vTen[/b] Mi chodzi o to, ze gosc jest nieslowny. Umówiłem sie z nim (w niedziele) ze paczke wyslie mi za pobraniem. Było wszystko dogadane CACY. A dzisiaj powiedzial mi ze nie wysle za pobraniem. Nie robilbym problemu, gdyby zadzwonil/zagadal na gg w poniedzialek, ze jednak boi sie wyslac za pobraniem i wolalby wplate na konto czy cus. Gosc mnie zwyczajnie olal i gdybym z nim nie zagadal to pewno w ogole by sie nie odezwal.