przeraża mnmie fakt że coraz wiece3j tematów wygląda tak jak ten..
i to,ze patrząc po mentalnosci niektórych,można wywynioskować,ze naprawde te ustawki kiedyś staną się prawdą..chlip..żałosne?? chyba tak...
8!k3r fajna akcja by była pojawia się nagle 20 bikerów chwile gadają a zaraz wszyscy na parkingu REAL-a zaczynją się napierdalać...ja bym przyszedł z FF i zbroi :D
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
qrwa grezliq nie wiem po co ten temat.jak bym byl na miejscu aganga tez bym ci nei wyslal bo nieraz sie nacialem ze wysylam za pobraniem i paczka nieodebrana.trzeba bylo mu wplacic na konto a nie zakladasz post i sie uzalaz ze chcial cie wychujac.zjeb
ja znam osobiscie aganga jest to spoko koles , sam od niego kupilem amorka i jestem bardzo zadowolony i nie dziwie mu sie ze nie chce w ciemno wysylac .pozdro dla aganga :)
A ja napisze jedno :] Z tego co tu wyczytalem doszedlem do jednego wniosku zamist baikerzy trzymac sie razem to dochodzi pomalu do tego ze niedlugo np ludzie jezdzacy w jakims tam teamie lub np na konach beda napierdalac tych co jezdza w innym teamie albo np na schottach :P
Ludzie zastanowcie sie co wy wyprawiacie :]
A co do tego tematu to uwazam ze jest zbedny bo to czy racja jest po stronie aganaga czy grezliq to zaden z nas do koonca nie wie :]