Rowery skradzione w Szklarskiej-
Rowery skradzione w Szklarskiej-
http://www.paprykarze.com/index.php?co=akcja tak sobie przeglądałem tą stronę :) i natknalem sie na tego niusa. Czy coś wiadomo dalej co jest grane ze sprzetem? I jezeli mozna prosić - czy ktos mógłby rozwinąć watek o dosyc znanych ryjach XC ? Na stronie ( bardzo fajnej z reszta) jest mało powiedziane... Czy komuś przedstawili zarzuty itp.....
Enduro Rider. http://tinyurl.com/5alos
-
- Kontakt:
Ale hartkur...
A ja chcialem sie zamienic za doplata za tego shivera...
Mialem dostac shivere + 500 i dac mojego monstra. ALe bym sie wjebal, kumple mi odradzili. Dla mnie to nie smierdzialo bo cena w sumie nie jakas super atrakcyjna, jak dla mnie.
Nie wzialem tylko dlatego ze jedna uszczelka nieco ciekla.
A ja chcialem sie zamienic za doplata za tego shivera...
Mialem dostac shivere + 500 i dac mojego monstra. ALe bym sie wjebal, kumple mi odradzili. Dla mnie to nie smierdzialo bo cena w sumie nie jakas super atrakcyjna, jak dla mnie.
Nie wzialem tylko dlatego ze jedna uszczelka nieco ciekla.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
O kurde ale wal... :-/ Dobrze ze jest foto typa... ale moim zdaniem nigdy zlodziejstwo nie zniknie do poki ludzie beda to kupowac. Ilu mamy takich ludzi co mysla a kupie fajny rower do dh za tysiac ... bo po co mam wydawac wiecej i tak kradna... takich ludzi tez powinni wsadzac... ale to jest mentalnosc Polakow :-( Sam znalem gostka ktory mial wypas fure i smigal nia po bulki a kupil ja za 1500 z Szczecinie... poprosil mnie bo mial wypadek na przejsciu dla pieszych :-) zebym mu naprawil (wycentrowal) kolo... powiedzialem zeby sobie sam to zrobil... nie bede mu pomagal w naprawianiu jumanych rzeczy..
Ale to tak OT. Do poki nasz kraj bedzie taki poryty i kazdy bedzie krasc ile wlezie to nic sie niestety nie zmieni ... bo mozna myslec ja kradne tylko rowery a Ci na Wiejskiej kradna cale banki...
Heh. jak to mowi moj profesor... ze komuny to chociaz byl porzadek... kiedys sekretarz partii kradl najwiecej i Ci pod nim nie mogli krasc wiecej od niego bo byli wsypywani... a teraz kazdy kradnie ile wlezie :-)
Smutna prawda ... moze za bardzo generalizuje ... ale chyba nie za bardzo :-)
Pozdro dla tych co nie kupuja kradzionych i nie kradna :-) ... Mam nadzieje ze to wszyscy na tym forum!
Ale to tak OT. Do poki nasz kraj bedzie taki poryty i kazdy bedzie krasc ile wlezie to nic sie niestety nie zmieni ... bo mozna myslec ja kradne tylko rowery a Ci na Wiejskiej kradna cale banki...
Heh. jak to mowi moj profesor... ze komuny to chociaz byl porzadek... kiedys sekretarz partii kradl najwiecej i Ci pod nim nie mogli krasc wiecej od niego bo byli wsypywani... a teraz kazdy kradnie ile wlezie :-)
Smutna prawda ... moze za bardzo generalizuje ... ale chyba nie za bardzo :-)
Pozdro dla tych co nie kupuja kradzionych i nie kradna :-) ... Mam nadzieje ze to wszyscy na tym forum!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: