ja mam chuckera 2.0 2004 z powymienianymi czesciami...i są dwie rzeczy dla których warto kupić ten rower....Rama i czesciowo Korba...a reszta to syf...
w zeszłym roku chucker był chyba najlepszym rozwiazaniem..bo miałem jeszcze do wyboru leader foxa....ale co to jest wogoole...wiec jeżeli masz zamiar go kupić i powoli wymieniać w nim części...to oczywiście że kupuj...ale jeżeli chcesz go kupić i nie wiem zapierdalać nim po bułki do sklepu nic do niego nie dokładać to popadnie w ruine...
[quote="Zip-Zap"]YO!!!CO MYSLICIE O ROWERZE FIRMY GT,A DOKŁADNIE CHUCKER 2.0 2005?NIE WIEM CZY WARTO GO KUPIC!!!POMÓZCIEstron-www.bikecentrum.cz-Tam go znajdziecie!!!!!
Tylko nie cwelu........bo się wkurwie....:[ i kurwa chyba proste że wole stronke któras jest po angielsku czy tam amerykansku bo kurwa...wyobraź sobie że jakoś przypadkiem lepiej mi z tymi dwoma jezykami idzie niż z czeskim...:/
spokojnie panowie!
Lepiej wez wheelera buddy 3 z 2004 bo te 05 sa ******* ja mam i jest swietny
A co do chuckera to tez lepszy jakos jest ten z 04 na 05 amorek jest jakis ******* i wogole
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
freeride 46 w 2004 masz amora świetnego RST gila C4 a w 2005 masz amorek zooma ale za to hamulce tektro a nie promax....i tak promaxy u mnie chulaja świetnie....wiec nie wiem jak chcesz to bierz wheelera wasp'a :P
peace
Zip-Zap co Ci odjebało? Chucker 2.0 05 jest *******. 04 ja mam i faktycznie trzeba w nim sporo wymienić ale mi się zajebiście jeździ. A hamulce ProMax (Vki oczywiście) hamują bardzo dobrze. Bo tarcze tej WSPANIAŁEJ firmy hamują tak, że kumpel je zdjął bo albo nie hamowały albo blokowały :) Więc Chuckera na 2005 odradzam... Zoom - co to ma być Mozo marki Tesco czy co??
Też mam model 2004 i jestem zadowolony... Amor niefajny, a reszta mi sie bardzo podoba:) Ten na 2005 troche lipny sie wydaje.. amor zoom:/ obrecze - nikt ich nie zna, kolor ramy, siodlo itp - kwestia gustu. Na allegro niedawno ktos sprzedawal chuckera 2.0 2004:)