[D3] music - Friend's help me
[D3] music - Friend's help me
Witam wszystkich...
zaczne topic od pytania na temat piosenki...
jak sie nazywa song w ktorym w refrenie sa slowa "i like you" piosenka jest bardzo znana i czest owysteuje w jakis przerywnikach w tv
prosze o jakies inne optymistyczne piosenki... metal nie dziala... nie robie sie weselszy :(
ale dzis stworzyla sie niezdrowa sytuacja z justynka ktora kocham i zalezy mi na niej... :( nie wiem co bd dalej ... ale nie bd sie zwierzal... [kogo to obchodzi?]
pozdrawiam
zaczne topic od pytania na temat piosenki...
jak sie nazywa song w ktorym w refrenie sa slowa "i like you" piosenka jest bardzo znana i czest owysteuje w jakis przerywnikach w tv
prosze o jakies inne optymistyczne piosenki... metal nie dziala... nie robie sie weselszy :(
ale dzis stworzyla sie niezdrowa sytuacja z justynka ktora kocham i zalezy mi na niej... :( nie wiem co bd dalej ... ale nie bd sie zwierzal... [kogo to obchodzi?]
pozdrawiam
Re: [D3] music - Friend's help me
NO znając zycie ja bym sobie strzelił w łeb:] ale co kto lubi;]
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
barenaked ladies - one week. ta piosenka jest tak smieszna, radosna i ociupinke obciachowa ze nie sposob zeby ci sie humor nie poprawil. poza tym: dziubdziub, do tego groove terminator - here comes another one (bylo w pfc z tego co pamietam)
ew moze byc cos w stylu electric six...
ew moze byc cos w stylu electric six...
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: