wypierdalac, point i fajna geo, buahaha no i ta piekna glowka o tak !! dzieci idzcie sie pobawic w piaskownicy. tak tak najlepsza rama na swiecie, jak wam to sprawi radosc to tak wam powiem, ale idzice juz sobie...
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pierpupole .. point do kupa .. w dodatku bardzo zadka .. juz wole draga .. dla mnie najlepsza rama jest dm ds 2.0 ze sztywnych .. no chyba ze ktos patrzy na wage.. ja dual to dla mnie wysmienita :]
hmm... cszyvy fajne masz fotki, ja juz z 3 schodków skaczesz, ale z ciebie jebako!! ty a na tej deskowej chopie na kazurki to ladnie sie tłumi nauczyles:)entombed tak mi sie zdaje czy ja nielatam na niej 3 razy wyrzej z wipem??
dm to piekny kawałek aluminium, kawał ,a tak w zasadzie to belka aluminium z kolkami:) do dualu, kto to wymyslił, ta rama jest do bani waga jest bardzo istotna!! a i ten biekny kształt ehhh.. nie osmieszaj sie z tym dm prosze
a i moze skacze z 3 schodkow ale laduje w nastepne 5 na sztywniaku co juz dla mnie nie jest takie latwe : ] no ale Ty jestes pewnie hardcorowiec i bys to zrobil z palcem w dupie, a zaraz Twoj kolega powie ze tak bylo i wogole bedzie super... heh
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Point ------ gowno...drugiego takiego nie znajdziesz....jusz wolalbym na skladaku jezdzic niz na tym czyms...radze ci dokup sobie rst i mozesz startowac na DH...sprobuj a nie pozalujesz...:)
Jak się odbijesz z pedałów poczujesz jak się Alu w poincie napręza, po zatym geometria , pozostawia wiele do zyczenia , no cóż --> na nic lepszego niemiałem kasy ;) !! , to mam pointa.
jak dla mnie a-gang jest konkurencja do pointa, ale ma pionowe haki i niemozna zrobic singla pozadnie. to chyba normalne jak na cos naciskasz siła to sie napreza. geometri jest bajer co ci w niej nioe pasi?? DJ CrIsS hmm... jezdziłes na poincie?? na czym jezdzisz?? do pana Cszyvy prosze bardzo http://www.gravity.intertop.pl/main/elvis.html moze nic wielkiego ale jak widac to kozystam z tej rameczki i moge o niej duzo powiedziec i uwarzam ze jest najlepsza