Czyszczenie suportu yhy

enjoy
Kontakt:

Czyszczenie suportu yhy

Post autor: enjoy »

Taaaa qwa, tylko że jest nierozkręcalny :]
Jest tam w **** piasku, co słychać przez to że przy każdym obrocie korby słychać mnie 100m dalej, nie piszcie że to rama pęka bo gorszego głupstwa nie słyszałem.

Jak to wyczyczyścić? Tzn. czym.... wchodzi do gry tylko płyn który wypłuka ten piasek czyli strzykawka z igłą :]

Próbowałem już kąpiele w benzynie + olej samochowy żeby nasmarować ale nie zdało egzaminu, mam coś w stylu wd40 też ***** to dało... to więc czym? :P

Suport to FSA Power Pro chyba na maszynówkach, oczywiście nierozkręcalny i dupiato uszczelniony.

Może macie jakieś metody o których nie wiem? :P
Yogi
Kontakt:

Post autor: Yogi »

gratulacje własnie przez wd-40 wypłukałes caaaały smar :/
musi sie rozbierac bo przeciez jakis trzeba wymienic łozyska :D:D
jak sobie nie radzisz to idz to serwisu i popros o pomoc
napieprzanie smaru nic nie da :/ bo piach i tak masz w srodku :/
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Tez tak mialem w starej kozie i pojezdzilem troche po kaluzach w deszczu. Piach sie wymyl i bylo ok.
enjoy
Kontakt:

Post autor: enjoy »

smar sie wypłukał już pół roku temu przy jeździe w zimie więc nic nie straciłem... smar wpuscic to najmniejsze zmartwienie, tylko trzeba wypłukać ten ****** piach
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

hah no wiem ze to dziwne ale tez tak miałem i zrobiłem mu kompiel w krecie takim środku do odpychania rur i piaseczku nie ma.
A tam
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Kurwa, kapiel w krecie :D Ty sie ciesz, ze Ci mechanizmu nie wytopił. Przeciez kret zzera metale!
ODPOWIEDZ