point lepszy niz nikolai
-
- Kontakt:
narzekacie na pointa aa niech mi ktos pokaze złamanego pointa lub pękniętego główka moze nie jest miodem ale sie trzyma znam ludzi co jezdzą na dwu pułkach z pointami i jest syto moze geo nie ma wspaniałej ale za to jest cudnie uniwersalna :P trial /stert/ dual/ 4 cros :-P / proponuje zrobic składke na ushywaną rame pointa dla testu do dh-zone kto jest za ? :-) wtedy dowiemy sie co taq naprawde point potrzafi :D:D
oj nie chcialem zeby ktos poczul sie urazony, niczyjego autorytetu nie podwazam, skoro mowisz ze tak latasz to tak jest :) i bynajmniej nie mialem zamiaru podwazac Twojej wiarygodnosci bo nie mam podstaw ^^ sam mam pointa jezdze na nim troche i na kilku rowerach jezdzilo mi sie lepiej po prostu. nie mowie ze point to jest gowno, na poczatek rama super. a na czym jezdzilo mi sie lepiej? prosze bardzo, na koshmarze 24 :)
aczkolwiek uwazam ze to ze jest to dla Ciebie ramka mega, nie znaczy ze trzeba zakladac o tym topic. no i sory jesli was urazilem ale jak pewnie sami wiecie o pointach wypowiadaja sie czasem mlode gnojki co skacza z kraweznikow i mowia ze rama zajebista i wogole ze lepszej nie ma a po prostu nie wiedza ze takie sa. myslalem ze to kolejna taka osoba posta zalozyla, a widze ze nie. pasi??
aczkolwiek uwazam ze to ze jest to dla Ciebie ramka mega, nie znaczy ze trzeba zakladac o tym topic. no i sory jesli was urazilem ale jak pewnie sami wiecie o pointach wypowiadaja sie czasem mlode gnojki co skacza z kraweznikow i mowia ze rama zajebista i wogole ze lepszej nie ma a po prostu nie wiedza ze takie sa. myslalem ze to kolejna taka osoba posta zalozyla, a widze ze nie. pasi??
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
[b]AroDreamTeam[/b] link do tematu o peknietym poincie http://dh-zone.com/forum/viewtopic.php? ... int+polegl
sprzedam: http://tiny.pl/h9r6 TANIOCHA, gg:7350149
super nawet widzialem polamanego bansche tego niezniszczalnego i wiam ze conajmniej jeden nsx stretlegal poszedł, niema zeczy niezniszczalnych. ale biorac po uwage wszystkie cechy ramy dualowej, wage, wytrzymałosc, geometrie i cene point niema konkurencji i niemozna tego podwarzyc, wiedz nie pierdu pierdu ze jest kiepski tylko co jest lepsze prosze, bo cosik mi sie wydaje ze niema nic lepszego.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
wiem ze po mnie pojadą "pointowcy" ALE MAM TO W DUPIE jak to czytam to mało z krzesła nie spadłem, ludzie zastanówcie się co mówicie :/ point to sieczka i tyle jest w choooooj dużo lepszych ram chocby nawet a-gang, gt a wogóle ni ema o czym gadać POTRAFICIE DO ŁEZ ROZBAWIC
www.horniasty.com/wisla ZAPRASZAM
Jej, wiadomo ze point dobra rama na poczatek, jak masz 500 zl to lepszego wyboru nie mozesz dokonac ale BEZ KITU! nie podniecac sie tak
Jakbym mial na ramke 1000 to bym kupowal A-ganga 14" albo nsx ale nie mam wiec bedzie point. Ale zeby mowic ze jest najlepszy wyjebisty i niepokonany to przesada :|
Jakbym mial na ramke 1000 to bym kupowal A-ganga 14" albo nsx ale nie mam wiec bedzie point. Ale zeby mowic ze jest najlepszy wyjebisty i niepokonany to przesada :|