Wiecie co?? Patrzac na ten amor widac jakies 10cm skoku miedzy kolem a korona... patrzac na same lagi dolne widac moze ze 12-14cm... Kurde jakby pojawil sie kiedys na allegro mozna by go podrasowac... Korki raczej plastikowe nie beda... Zwiekszyc skok plus oczywiscie wpakowac 24" zeby o korone nie walil... A jesli to ma os 20mm to chocby byl ze slabego materialu to powinien zniesc wiecej niz jakis rst, suntour... Moze pisze to niepotrzebnie ale chcialbym go zobaczyc na zywo. Moze daloby sie zrobic z tego jakis konkret :|
http://www.universalcycles.cl/Zoom.htm - ale zajebiste są niektóre te amory.
Jak ktoś by się zajął sprowadzeniem takich amorów to niech napisze.
Niby to zoom ale wyglądają conajmniej dobrze a po przeróbkach może to być zajebisty sprzęcik.
I ta śmieszna cena....
kij z tym ze to ZOOM :)
ja bym chętnie łyknol za 43 $ tego amora USD, 180mm skoku, sztywna oska (nr1). nawet jak by był kijowy to niebyło by szkoda kasy, a zawsze mozna cos pokombinowac zeby ładnie chodził :)
to jest tak ceny są podane w tysiącach peso's a 100 pesos to 0,5314 zł do tego cza doliczyć koszty przesyłki nie wiem jak z chile ale jak sie wysyła z polski do chile to trzeba za taką paczke do 5kg zapłacic ~86zł (zapomoca poczty polskiej) i oczywiście trzeba sie z nimi dogadać mam nadzieje ze znają angielski.
a ja wiem jak działa ten amor bo qumpel ma tyle że jedno pólke, nie ma to tłumienia, ma 45 chyba mm lagi jest super zajebiście sztywne, prace ma hujową, ale wyłappuje większe dziury i u nas kosztuje to jakieś 500zł
ten amorek ładują seryjnie do angielskich saracenów !