co lepsze suntour xcp 75 ze skokiem 80mm lub 100mm czy suntour xcp 75 DJL lub DJS ze skokiem 120mm ??? A wogóle to ten DJL 120mm on ma jakies tłumienie (chodzi mi o olejowe)??? Moze ktos ma i co o nim sądzi bo ten DJL jest tanszy od tego xcp 75(z olejowym tlumieniem) i który dłuzej wytrzyma np. w streecie albo w początkach dirtu :>
hm... najwiecej z nich wytrzyma duro :| i jest to najlepszt suntour jaki jest produkowany wg. mnie ofcorse ... ja mam rst capa pomykam street dirt i nic sie nie dzieje... ale biz tego co ma najwiekszt skok i najgrubsze golenie :P - mylenie mego qmpla
no ja mam suntoura xcp 75 '04 i jest troche beznadziejny.jeżdże na nim głownie streetowo. przy niskich temperaturach prawie wogóle nie pracuje. normalnie jak jest ciepło też trzeba go troche posmarować i wtedy działa elegancko, wykorzystuje całe 80 mm skoku i jest git. ale te niskie temperatury... teraz bym duro kupił ze względu na 32mm golenie. ale np. duro '04 też nie jest rewelacyjny, mój kupel go ma i miałem okazję wypróbować. a ten duro 2005 czy ktoś juz go ma wogóle??