Co lepsze marchoczi czy ROCK SHOX
Co lepsze marchoczi czy ROCK SHOX
Chciałbym wiedzieć ktura z firm jest lepsza ? Tak poprostu nie chodzi o dany model tylko o marke co byście wybrali ?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="budka"]marcochcci sa bardzo fajne i wytrzymale, ale ja tam bardzo lubie boxxerki:D zalezy tez wszystko do stosunku ceny do jakosci, no i marchocci ma dla nas wieksza oferte, a rox shock chyba wymyslij amory:D a wlasnie jakiej firmy jest amor lefti? ten amor 2 polkowy tylko z lewym goleniem?[/quote]
lefty to amor canondale
lefty to amor canondale
czy wy też macie zmarszczki na mosznie? :|
marzok sie zepsuł po 2002 roku wczesneijesze modele byly naprawde ok lecz teraz wszytsko co wychodzi to kupa, wszystko peka ,siadaja tlumiki itp. natomiast rock shox po 2002 zmienuil sie na lepsze a oferta 2005 jezeli chodzi o amory do ostrej jechanki jest zajebista.rock shox jest bardziej zaawansowany technicznie ,mozna kasować luzy we wszytskich modelach.a i cos wam powiem na niekorzysc marzoka , od niedawna prawie wszytskie modele marzoka są produkowane przez suntora.
pozdro for all i nie klóćcie sie
pozdro for all i nie klóćcie sie
jaazda jestes chyba głupi!!! Marzocchi są produkowane przez suntour??
jakie powiedz mi , o takim czymś jeszcze nie słyszałem
taaaa rock schock jest zaawansowany, bo ma wiele bajerów w środku, ogółe skomplikowane jak nic, czyli łatwiej popsuć, nieprawdaż??
marzocchi ma budowe prostą jak cep i to jest ok
a apropo cannondale to te amory zwą się head shock lefty z czego przypuszczam że "head shock" to firma( a moze i nie...)
MARZOCCHI muwimy tak!!!!
jakie powiedz mi , o takim czymś jeszcze nie słyszałem
taaaa rock schock jest zaawansowany, bo ma wiele bajerów w środku, ogółe skomplikowane jak nic, czyli łatwiej popsuć, nieprawdaż??
marzocchi ma budowe prostą jak cep i to jest ok
a apropo cannondale to te amory zwą się head shock lefty z czego przypuszczam że "head shock" to firma( a moze i nie...)
MARZOCCHI muwimy tak!!!!
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
andrut nie jestem glupi to ty jestes glupi bo mi ublizasz a w oczach masz tęsknote za rozumem,najwyzsze modele(shiver,monster,z1,66) są robione we wloszech resztą produlcji zajol sie suntour na tajwanie w celu obizenia kosztów .a skad ty mozesz o tym wiedziec?!jestes pewny ze to nie jest fakt?razi cie to? pomysl człowieku. pracuje w branzy wiec czasem mege sie dowiedziec czegos ciekawego.