Czy ta kierownica nadaje sie do streetu tzn czy można robić spokojnie barspina manuala bunnego itp
Czy lepiej ja skrócić??
A może wziąsć pure 4130?
I jaki mostek do niej??
Kupiłem bad mame i mostek super moto w promocji i teraz mam dylemat?
Pomóżcie ma 2 dni na decyzje
Z góry dzienki.
Pozdro600
z tego co kojarze to badmama ma za duza srednice zeby weszla w mostek super moto [ale nie jestem pewnien]. do bad mamy pasuje ns radiaor i ns moto. a kierownica mysle ze jest za szeroka do streetu. 680mm max
[quote="nikon"]z tego co kojarze to badmama ma za duza srednice zeby weszla w mostek super moto [ale nie jestem pewnien]. do bad mamy pasuje ns radiaor i ns moto. a kierownica mysle ze jest za szeroka do streetu. 680mm max[/quote]
do bad mamy jest wlasnie mostek super moto!
a ns pure nie wezmiesz do lutego, bo juz nigdzie nie ma
nie mam za bardzo porownania z innymi kierami ale moge Ci powiedziec ze jest to dosc masywna i wytrzymala kiera i wystarczajaco szeroka ->>680mm. jest w sam raz.
no pure juz nigdzi enei dostaniej narazie jezdzij na tym co jezdzis za puzniej shandluj na allegro i kup pure:)
pure bedzie identyczn jak w tym roku ale ne wem czy z nei zmienia dlugosci ale watpie a do tego bedzie mostek "nastepca moto" tyle narazie mi napisali bo juz wczesneij sie pytalem:)
Czy lepiej ja skrócić?? - do streetu moze tak
A może wziąsć pure 4130? - ciezka
I jaki mostek do niej?? - super moto
barspina sie da na luzie, ale zalezy gdzie masz siodlo. poza tym katy ma zajebiste nie jest za bardzo gieta do tylu. nie ma wielu takich kierownic na rynku.
ja sie chciałem, podczepic do topicu bo mam kiere tioga dual i ona ma chyba 680 mm , a moje pytanie brzmi o ile ją skrócic ( jestem niski i gruby w zwiazku z czym mam problemy z barspinem , do jakiej długości ja doprowadzic
?????????