Korby: ISIS czy BMX
Korby: ISIS czy BMX
Hey!!
Mam pytanie zamierzam kupic korbę w najbliższym czasie... Na korbe z suportem mam do 300zł... Zastanawiam się nad Blackboxem 38T plus suport FSA...
Kumpel jednak podsunął mi pomysł Prowheel BMX... Co wybrać?? Jestem za Blackboxem, ale sam nie wiem, bo mam szczescie do wszystkiego... wiecie jakie... Waze koło 60kg wiec powinny wytrzymać.... Co do suportów FSA jak sie trzymają?? Pozdro
Mam pytanie zamierzam kupic korbę w najbliższym czasie... Na korbe z suportem mam do 300zł... Zastanawiam się nad Blackboxem 38T plus suport FSA...
Kumpel jednak podsunął mi pomysł Prowheel BMX... Co wybrać?? Jestem za Blackboxem, ale sam nie wiem, bo mam szczescie do wszystkiego... wiecie jakie... Waze koło 60kg wiec powinny wytrzymać.... Co do suportów FSA jak sie trzymają?? Pozdro
-
- Kontakt:
Wiecie przy mojej wadze to nie łatwo bedzie to rozwalić, choć przy moim szczesciu to wszystko jest możliwe, a pozatym to jak sie zacznie jeździć slopestyle i nsx to zobaczymy... Korbe bede chciał kupic w rowerowy.com bo to moim zdaniem najlepszy sklep, tam przynajmniej jak kupiłem to dostałem a nie jak w band parts - ostrzegam przed tym sklepem, zawiodłem sie na nim strasznie i straciłem troche kasy... Aha i to ma być do ballistica!! Jaka długośc suportu tam wejdzie??
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/