Jakie ochraniacze
-
- Lokalizacja: Co skąd mama mi zabroniła rozmawiać z nie znajomymi!
- Kontakt:
Jakie ochraniacze
Jakie dobre ochraniacze polecacie do DJ,DS, freeride, w okolicach 150 zeta bo miałem zamiar kupić "sixsixone 4x4" ale może polecaćie coś lepszego!
ja mam ufoki za 95 i powiem ze sa dobre bo mozna na spodnie je zalozyc w zime i grzeja dzieki temu przycskaja spodnie i pwietrze nie ucieka :P ale na lato sa do dupy bez spodni strasznie noge obcieraja. ponoc scotta sa fajne. a tak to slysze ciagle o 661 4x4 i chyba sa ok skoro tyle osob tak mowi
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ja przymierzam sie do zakupu Race i słysząłem o nich same dobre rzeczu zresztą mój kupel je ma i też twierdzi że są super. A co do 4*4 to też chciałem je kupic bo są faie zakrywają całą onge i wogule ale ja sie dość szybko poce i by mnie szlak trafił w nich dlatego polecam Race
The Power Is On Your Side !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jo mom 661 race :] 190 zl, naprawde warto wylozyzyc kase, ostatnio lecialem na dircie i jak zajebalem o ziemie i przeszuralem z 5 metrow po zwize na calych nogach... brrr... bez ochraniaczy to bym pol nogi stracil, a tak to luzik... oprocz tego doskonale amortuzuja uderzenia, maja DOSKONAL wentylacje, sa zajebiste... wygodne... yami :)))
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=273562 sprzedam na czesci pisac :* :D
-
- Kontakt:
pasqd ja juz drugi raz rozwaliłem noge o pedały i naprawde uwierz mi nie jest przyjemne jak wbijają sie piny w piszczel i "rozrywają" skórę :P Dlatego musze cos kupic co bedzie chroniło te piszczel :) moze ktos ma 661 race lite i wypowie sie o nich??? kosztuja 150 zł wiec jest to cena do zaakceptowania jak dla mnie. Czy moze dołozyc 50 zł i kupic 661 race (nie lite) :)