Siemanko. Jezdze w takim lekkim streecie i caly czas musze o cos zaczepic przezutka :DDD i wkurza mnie ze wciaz z nia cos trzeba robic :) no i chcialbym zmienic na singla :) czy sa jakies z tym problemy, chodzi mi o jazde oczywiscie :P bo z zalozeniem to wiem juz jak :D No i jeszcze jedno, czy musze miec napinacz zeby lancuch mi nie spadal jak bede jezdzil na singlu? Pozdrawiam
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
ja mam rame Destroyer Jump, wiesz pozime haki...na pewno nie jest tak dobra jak streetlegal ale naprawde milo na niej sie jezdzi a co do piasty to mam winzipa na maszynach ale musze chyba kupic cos na normalnych kulkach bo do tej piasty nie moge dostac oski skrecanej srubami :/ a imac jestes pewien ze nie bedzie spadal mi lanuch?
No to loozik :) a taki reduktor do jednego biegu to jest tylko dabomba? czy moze jest jeszcze cos innego? no i moze wiecie czy sa jakies oski skrecane do piast na maszynach?
Reduktor robisz tak: Jedziesz do rowerowego, prosisz o stare kasety a dokladnie o same podkladki z kaset i robisz ze zamias trybow na piascie dajesz podkladki.
A ma ktos jakis prosty patent na zrobienie singla na pionowych hakach ??
Lol :D u mnie jest taki rowerowy ze wiesz :D kurde :/ u mnie jest ciezko dostac nowa kasete ziomek :D a co juz mowic o starych zuzytych :D:D:D:D Dzieki :D
rns: dokladnie o to mi chodzi :) mozna tez ksztaltke dowolna (byle rozmiar ok) plastykowa.. dla pewnosci jeszcze kapke blachy i przesmarowac, coby mniejsze opory mialo :]
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
shimano Sis albo dużo lepsze stare shimano dx (nie dx bmx tylko stare dx, exage etc). SIS sa na ankrecane wolnobieg, exage i te stare na kasety. Ale i tak oś może sie pogiąc- bo z jednej strony kest wiecej podkłądek za konusem.