pivoty beda odkrecane?? :] bo ja chce tarcze miec i to brzydko wyglada. fakt faktem zeszloroczne byly ladniejsze, ale... no coz musze sie zadowolic tym :D
pytanie, widze tam przelotke do przedniej przerzutki? kurrva! bedzie szlifowanie i lakierowanie troszku pewnie :]
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
pivoty w 2004 były odkrecane, teraz napewno też bedą. Takie od spodu tez lepiej wygladają. Co do działania i działania przy hamowaniu na śrube- to jest tak w bmx często od 20 lat i jest ok. Będzie dobrze ;) Główki takiej nei ma jak była- bo sie wielu osobom nie spodobała! Sami tego chcieliście !
ok - rozwiales moje watpliwosci.. po zastanowieniu - jesli dobra sruba, to lebka nie urwie, a sily na gwint, czy 'wgniatajace' czy 'wyciagajace' to jeden pies :] a wyglada faktycznie fajniej.. az sie chce vki zamiast tarczy :D
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
erenes ona byla wlasnie zajebista :( a co do tej przelotki to ja wiem ze byla - chodzi o to ze mogla by zniknac. albo np dwie wersje, z przelotkami i nie :P:P
www.bikeaction.pl
bikerbo, 2,3 to bedzie przy maxymalnym wsunieciu widlow (405) ale jak robisz freeride to chyba nawet 425 z tylu Ci da rade (rower stabilniejszy) wiec chyba wtedy bedzie sporo wiecej miejsca
hmmm pytanie : jak to jest z ustwieniem tarczy. wysune 1cm z hakow kolo to nie bedzie mi trzec o zacisk tarcza? jak to jest?
www.bikeaction.pl
bitch jest zajebisty szkoda ze podd taki duzy amor:( ale trudna a ogulni eto roz rulezzzzz :D
piasty :
"Piasta Coaster S będzie dostepna na 36 otworów. Jej cena to 159zł " =singiel spead
i
"Pozostałe
piasty będą na 32 i 36. Oczywiscie wszystkie są na łozyskach maszynowych."
to mi napisali jak juz sie kiedys pytalem o piaste ss;)