bo jest pierdolniety ... ;] a to quilong co myslisz to freecoster :] tez takie cos zrobie chyba :]ale raczej freecoster mu tam na ***** potrzebny sadze ze to po to ze nawet jesli mu jakims cudem spadnie do srodka z "jednyki" to nie nie rozjebie tylko troche wolniej wystartuje a i tak uzywa tylko tych blacikow po lewej :) i to by bylo na tyle :P
toyo glupia ta twoja teoria z tym ze przypadkiem mu spadnie. watpie zeby taki wyjscie zakladali
jest przede wszystkim kilka powodow takiej kombinacji (chyab wszystkie juz zostaly wymienione) choc kazdy moze sobie dorobic swoja wlasna teorie ;]
a moze ma po prostu takie "widzimisie" zeby bylo zabawniej :P
koniec tematu, w ogole jest on beznadziejny ;]
pchlaa nieciekawie by bylo jakby lancuch mu tam spadl a zamianst zebatki tam by bly okragle dystanse :/ to jest lepsze rozwiacanie niz lyse pierscienie z plastiku
chrabał, to jest trendi ale w jezdzie spermadafakahardcorstrit, (no i do wyrywania lasek :P) i w sumie tam ma praktyczne zastosowanie, to ze ludzie zaczeli uwazac to za niezbedne? no coz :) taki chase pokazuje ze na przerzuce i kolach 26 z amorem tez da sie street jezdzic. no a do 4x juz bym takich przeciez nie zalozyl. (singla rotoru itp) co prawda niektorzy z tego forum jezdza "street i czasem dual ale tylko po miescie"... ale co zrobic nie kazdy rozumy pozjadal. kiedys sie naucza, powoli :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ale dupny rower...a gdzie miś na mostku...błeee...nie podoba mi sie...Żartowałem. Spoko rozwiązanie...a może on sie jeszcze nie przyzwyczaił do manetki (którym psztyczkiem wyżej, a którym niżej) :-D
Abo bidak nie miał na nową kasete całą to przełożył do starej pare trybów innych!!! T tak powstał dziwny pomysł...przez sknerstwo...Czesi z reguły mają fajne pomysły (oprócz Skody)...
zgadzam sie z chrabałem jakas shitowa moda jest na tego streeta , nie mam nic do streetu ale bez przesady jezeli nie masz singla i 24` to jestes beeee , zygam na wasz street
Wiesz...zacytuje tu wcześniejszy tekst: "Złej baletnicy przeszkadza i rąbek w spudnicy". Ty jesteś taką baletnicą, bo do streetu nie potrzeba singla i 24". Żadko kiedy widze kogoś na takim sprzęcie, bo poprostu jest niewygodny...a żeby był wygodny, to trzeba mieć kanadyjskie warunki...