Ci w mundurkach są pojebani lepiej by sie zajeli czymś pożytecznym. Uważam iż lepiej jeżeli młodzi ludzie jeżdżą na rowerach i budują sobie trasy w lasach i tym podobnym miejscach, mają swe pasje a oni to rozpierdalają. Chyba lepiej jest spędzić czas na rowerze niż przy alkoholu w parku i wzmacniać szeregi meneli. Więc niech się odpierdolą od nas bikerów
Derek on bike+stairs=great fun http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=353091
no tak, na poniatowskim tez zniszczyli stolik i hope, ale teraz powstaja tam o wiele lepsze hopy, teraz beda 3 pod rzad :)))))))) takze na nic im sie nie zda niszczenie, na miejsce starych moga powstac nowe i tylko lepsze
wczoraj podczas budowy wybicia na poniatowskim podeszla do nas policja, bylem przekonany ze powitam 2005 mandatem. Tak sie jednak nie stalo, kolega tak ich zakrecil (pozdro wujas), ze mundurowi zakonczyli pogawedke slowami " bawcie sie dobrze tylko sie nie pozabijajcie " i poszli - uwierzyc nie moglem, wiecej takich policjantow
u nas sie leśnicy dojebali i strasyzli grzywnami karami itp. mieliś małego north shora i prowizorycznatraske dualowaktórej nie skończyliśmy nawet ale fajnie było. ichuje w dupe ruchane @#^%@$^#$^#^@$&#%^$& rozjebały nam to traktorem nie wiem jak tam sie wjebaly traktorem ale sie wjebały i rozjebały :(:(:( ale w innych miejscach sie nie przyczepaiajajak robimy.
mamy kilka hopek w lesie za urzędem miasta :D
sa dobrzy policjanci - w koncu to ludzie - jeden spoko, drugi tluk..
powodzenia przy poniatowskim.. jak sie wybiore do wawki z bajkiem to sie obaczy :]
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
ja sie nie dziwie :]... chcielibyscie zeby wam nad glowa latalo 15kilo i wiecej roznych stopow metali :P... no to zdesperowani mieszkancy rozebrali hope
a co do wujka to nie pierwszy raz komus uratowal dupe, no ale jak widza wujkai jak zacznie gadac to tylko uciekaja zeby skonczyl pipeprzyc glupoty ;0 no offence
pzdr
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hopa przy poniatowskim była jakaś dziwna, a na dodatek opałaciliśmy ją mandatem za 100pln. te "wyboje" co je ktoś teraz wykopał, to do czego służą? bo boxxery je wybierają ;)
trzeba mieć deal z dzielnicą jak Gravity lub OMT by cokolwiek stało dłużej niż kilka miesięcy... inaczej trzeba kopać i budiwać na prywatnym terenie :|