ZAŁATWMY SKATEPARK W WARSZAWIE !!

SE
Kontakt:

ZAŁATWMY SKATEPARK W WARSZAWIE !!

Post autor: SE »

Ludzie, jest sprawa

Trzeba napisać pismo do jakiegoś urzędasa z infrastruktury, z prośbą aby zbudował skatepark z prawdziwego zdarzenia. Trzeba napisać, że młodzież nie ma co robić, nudzi się a przez to ćpa, wandaluje i kradnie. Trzeb też ich zbajerować, że projktem zajmiemy się my, aby było taniej, itd, itp. Szukam osoby która napiszę takie pismo, bo ja nie mam talentu literackiego.

Albo

Otwórzmy mega zbiórke. Trzeba to jakoś nagłośnić, aby każdy obywatel wawy o tym wiedział. Po tym wystawiło by się jakieś skrzynki na kasę, w super Marketach i często odzwiedzanych sklepach. Zrobiło by się nalepki, promujące tę akcję. Wtedy każdy biker, deskorolkarz i inny skejt stali by, na każdm rogu z puszką i zbierali, na ten jakże harytatywny cel. Trzeba napisać jakieś bilbordy, że każda złotówka oddana, jest jak oddane serce. Że gdyby w warszawie oddał 50 Gr, to by się uzbierało. Napisało by się pismo do TVP, czy by niepóścili w interesie społecznym za jakąś symboliczną opłatą reklmaę w telewizji, albo nawet dużo by dało, gdyby pojawiło by się to w dzienniku. Trzeba coś zrobić, aby zainterowały się tym media. Np. gdyby było to w niusach np. na wp.pl

Wiem, że jest to bardzo trudne do zrealizowania, ale chyba jednak możliwe. proszę o zainteresowanie się tym na poważnie. Zróbmy to dla nas!!! kto mnie popiera, niech się tu podpisze, poda swoje pomysły i zrobi coś w tym kierunku
michalwisniewski@vp.pl (50 zł) - kto chce kupić
albo ten: jestem_lepper@o2.pl (20zł)
SDSW
Kontakt:

Post autor: SDSW »

Trzeba sie podczepic pod jakis program typu Uwaga jak beda pokazywali dresow pod blokiem na lawce z browcem lub jakichs cpunow, wtedy pod jada ekipy deski bmx mtb... i puszcza nawijke ze moge skonczyc tak samo jak ci dresi czy cpuni z braku skateparku..
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

Juz widze jak ludzie chetnie daja pienaidze gosciowi w zaduzych spodnaich. wydaje mi sie, ze przecietny bajker stojacy z puszka nie wzbudzalby zaufania.
A co do skateparku to maisto i tak nic nie zrobi...(przeciez macie juz jutrzenke)
zyeb
Kontakt:

Post autor: zyeb »

i kaczynskiego
SDSW
Kontakt:

przydalby sie jakis otwarty skateprak z betonu, z basenami, quateremi, funboxami w rytmie itd.
erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

to sobie iddzcie ćpać. wolna europa. dziecinna argumentacja.
dupa.
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

no tak erenesowi starczy kraweznik :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

dokładnie, krawężik starczy. Właśnie chodziło mi dokładnie, o jakis betonowy
hui
Sven
Kontakt:

Post autor: Sven »

o ja jebie!
takie petycje i tak choja dadzą
przecież jest jutrenka dlaczego tak żadko widze ludiz na mtb na jutrzence?
SDSW co za różnica czy beton czy sklejka? quatery przeciez są na jutrence, a funbox w rytmie to chyba był żart?
sory za pojazd
pozdro
mati-biker
Kontakt:

też chciałem takiego posta walnąć
hui
quilong
Kontakt:

Post autor: quilong »

Sa takie fundacje co wspierają Młodych w ruznych projektach, ostatnio w TV widziałem jak taki koles zrobił domek dzla dziadków i babci i dostał na to kase.I w tym wszystkim hodzi ,ze by ten projekt pohodził od młodziezy
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=20382844
nikon
Kontakt:

Post autor: nikon »

odnosnie cytatu "trzeba też ich zbajerować, że projktem zajmiemy się my" >>> mysle ze nie ma co ich bajerowac tylko trzeba od razu pokazac gotowy projekt... powinno to byc korzystniejsze posuniecie... ale ja takowego projektu nie wykonam bo sie nie znam na sk8parkach

pozdrawiam
run, live to fly, fly to live, do or die

aces high
mati-biker
Kontakt:

kto się zna na projektach technicznych, niech zaprojektuje takie coś. Zrób coś dla siebie, i dla nas
hui
Chrabał
Kontakt:

Post autor: Chrabał »

SE:

Od razu mogę Ci powiedzieć że nie ma co pisać takich textów do ludzi na forum. I tak skończy się na tym że wszyscy przyklasną, stwierdzą że to świetny pomysł, że "tak, oczywiście, trzeba tak zrobić" i w ogóle wszyscy chętni. Jak chcesz coś takiego zrobić to zacznij robić to sam, albo w jakiejś małej grupce, a potem dopiero zgłoś się do ogółu o poparcie. Przyjdziesz wtedy, powiesz: "słuchajcie, mamy gotowy projekt, mamy gotowe podania do urzędów i takie tam, potrzebujemy podpisów" czy coś w ten deseń.

Na forum takie różne pomysły były przerabiane tysiące razy.....skateparki, bikeparki, dirtparki, drabinki i wszelkie inne inwestycje......wszystko to kończyło się w taki sam sposób.
Tak było i z torem 4X na kazoorce....gdyby nie to że zebrało się kilka naprawdę zainteresowanych osób, którym zależało na budowie toru to na pewno nic by do dnia dzisiejszego nie powstało.

Bardzo sorry że tak od razu dołuje Twój pomysł, ale po prostu nie chcę żebyś się za bardzo nastawiał na to że zaraz rzuci się stado ludzi chętnych do pomocy.

POWODZENIA
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Pi3tr0
Kontakt:

Post autor: Pi3tr0 »

ja jak to bedzie wszystko gotowe to mogbym zagadac z ojcem zebyu to na tvn puscili w dzinniku ale nei jestem pewien czy gora mu pozwoli ale zawsze moge sprobowac:)a ogulnie to projekt odrazu trzeba zrobic bo bez tego te nei da raczej rady , zreszto to ma byc dla nas i my si ena tym znamy a nei oni...:)
trzeba by bylo tez podac miej wiecej okolice gdzie on by sie mogl znajdowac bo kiedys moj kumpel o tym myslal i tak mu powiedizeli ze miejsce trze podac projekt . nei moze to byc tez jakies super miejsce w centrum wawy moizna takei podac ale trza do tego jeszcze dac jakies na obrzezach na co juz predzej pujda:) narazie wiwecej mi do gklowy neiprzychodzi co do innych pomyslow
a i trze by bylo zrobic taka liste gdzi ludzie by sie podpisywali bajkezy z calego forum po rodzinach jakos zeby jak najiecej osob sie podpisalo w szklolach kazdy jak zagada z kalas to dostanie te 30 glosow wiecej:)
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

gadaj z ludzmi z lomianek - oni mieli inicjatywe taka. tor dirtowy maja, moze dualowy beda meic i moze skejtpark tez by sie znalazl tam ;) i bylby bikepark-lomianki :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
SDSW
Kontakt:

Sven --> poniewaz chcialem otwarty skatepark (na powietrzu) a ze sklejka na deszczu rozne rzeczy sie dzieja (no i latwiej poniszczyc). A co do funboxow to chodzilo mi o np 2 funboxy jeden po drugim..
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

ta mozna zebrac te kase pojsc do kaczynskiego dac lapów i skejtpark sam urosnie:)
hofmen
Kontakt:

Post autor: hofmen »

hihi, a u mnie w ojczystej kudowie beda robic skatepark ,wystarczy ze synus pani radnej poprosil i ze pan hofman przy.jebal kilka razy w samochod. proste. a w zimie ma tam byc lodowisko. miasto podnosi swoja atrakcyjnosc i my zyskujemy. Moze nawet bede maczal w tym paluchy,znaczy sie w projekcie zeby nie dali jakiegos gowna dla tych ciotopedalow deskorolkowcow pi.zd.
TwoFourPlayer
OBRECZ BFR 24"x48h-90zl,Kolo tyl 24" piasta dmr revolver -260zl
ODPOWIEDZ