montser vs 888

barnej
Kontakt:

Post autor: barnej »

AAaaa skąd ja wiedziałem że będziecie się kłucic :P
A tak na powaznie - amorek ma wszystko piknie łykac! To najważniejsze, ale też ma byc taki, ze jak sobie kupie kiedys nową ramkę jakąs bardziej hartkurową, no nadal ma tez pinkie łykac, to będzie sie jeszcze nadawał, bo ja duzo bardziej lubie śmiganie w dół niż dropy.
pozdrówka
Ps. Ten dm ma teraz duuuzo wiecej skoku, bierzcie do pod uwagę :P
barnej
Kontakt:

aaa bład sorki kłócic, to z przejęcia :D
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

zostawcie maxa, on na prawde radzi z dobrego serca. to ze ma manie ciezkosci rowera to inna sprawa, ale chce po prostu pomoc :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Nizidramaniyt
Kontakt:

Post autor: Nizidramaniyt »

zrozumiaes ze znajdzie sie argument ktorego nei odeprzesz?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38670150
niepeace, jak zawsze, rip. Xprot.!
barnej
Kontakt:

Oh ja wiem ze radzi z dobrego serca bo mi juz baardzo duzo poradził i tak wogóle to od niego mam tą ramke. I wogole jestem mu baardzo wdzięczny. Tylko nie wiem poprostu co by bylo najlepsze ;p
Grześ
Kontakt:

Post autor: Grześ »

widze ze z maxem nie ma dyskusji bo on wie wszstko najlepiej....
barnej
Kontakt:

ej kur** to juz przesada, niedziwie sie że to forum spada na psy skoro cały czas sie kłucicie zamiast poprostu pisac co o tym myslicie nie przejmujac sie innymi...
barnej
Kontakt:

kurde
i znowu źle... kłócicie
Krecik
Kontakt:

Post autor: Krecik »

Max w sumie dobrze mowi !!! a tka wogole to ile masz tej kaski ?? to jak chcesz amorka do zjazdu to moze wz od maxa uzywnaego dorado , pogadaj z maxem osobiscie !
barnej
Kontakt:

nom do zjazdu, i kusi mnie to 888 rc na 05 za 3500 :) a ja z nim cały czas gadam :D
Burning
Kontakt:

Post autor: Burning »

dusix: no offence, ale mnie smieszysz - piszeszo pro zjezdzie, a max tlumaczy, ze do dropow, a ty dalej o pro zjezdzie.. no i nie dziwne, ze mowisz, ze 888, bo to do pro zjazdu, a monster do naqrwiania dropow :] (wszystko podobno, bo ja to lama jestem :D )
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Dobra przepraszam ze sie unioslem, ale ja naprawed mam z tym amorem same zle doswiadczenia

Moze nademna krazy fatum, moze ja nie mam techniki i potrzebuje roweru niezniszczalnego ;]

Kupujac sprzecior za tyle kasy mimo ze mi jej nie brak uwazam ze nalezy sie sugerowac jego trwaloscia, a do zywotnych 888 nie nalezy, na monsterze mozna przejedziec pol zycia...

Waga , to juz zostawie bez komentarza jak ci nie przeszkadza 3.5 to i 4.5 cie wali ;p

Nie chce zeby moja rama zostala skrzywdzona wlozeniem w nia takiej parchy

Ktokolwiek u nas na tym nie siadze do razu mowi ze to nie dziala, ten amor plywa zamiast tlumic.

Moze do zawodniczego dh to sie nie nadaje, ale luddzie, ilu z was jezdzi TYLKO na zawodach i nie ma sponsora? he?

Watpie zeby pan Zielinski skladajac rower do fr , do katowania nie zjezdzania w zawodach, zalozyl do niego 888 wiedzac ze nikt mu za naprawe nie zaplaci.

I sie nie wkurzac prosze, ja po prostu uwazam ze 888 nie powinien wychodzic poza zawody.

A co do naklejek, czekalem na jakis kontakt po kupnie, jakos sie urwal , sorki. Teraz juz nie mam dostepu do takich rzeczy, ale popytam, moze uda mi sie cos zalatwic.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
MaxDamageDA
Kontakt:

Poza tym uwazam ze w polsce na takich zawodach nei da sie zarobic wystarczajacej sumy by jakkolwiek walczyc o miejsca, owszem prestiz i wogole... Wydaje mi sie ze niektorzy tutaj zamiast traktowac to jako fun, przezywaja to jakby od tego ich zycie zalezalo... nie w polsce panowie, poza tym jak cos sie zaczyna robic pro to przestaje byc takie zabawne, ja tam wole byc free

Dokladnie tak sami dzialo sie na scienie q3, ludzie mieli takie podejscie, nikt juz nie gral for fun, dla samej gry, kazdy chcial byc naj i co? i gowno, wszyscy sie klocili, same wojny z tego byly, a to tylko gra! Odszedlem po 5 latach kariery.

Na szczescie na rower moge pojsc zawsze i zawsze bede mial z kim.

Ja bym wolal na nieco ciezszym amorku po prostu dobrze sie na takich zawodach bawic, bo wedlug mnie to o to tu chodzi. To ma byc przyjemnosc a nie walka, chyba ze komus walka sprawia przyjemnosc :)

Uwazam ze monster jest bardziej universalny , bo na pewno mozna na nim wystartowac w dh pro i zajac dobra lokate, jednoczesnia majac mozliwosc spadniecia z kazdej wysokosci :)
MaxDamageDA
Kontakt:

"nie dziwie sie ze 550 dobijas zz miejsca jak jezdizles na dm fr ktory ma jeden zawias wiadoma sprawa ze przy jednym zawiasie musi byc twardsza sprezyna "

No dobra tylko ze to jest w tescie wlasnie dm fr, i koles tam pisze ze wrzucil 550 i mu to pasowalo przy 70 kg...

Nigdy nie zrozumiem ludzi.
wujo
Kontakt:

Post autor: wujo »

no skoro uważasz że nie da sie zarobić to szkoda że nie znasz sytuacji Maćka Jodki który ustawił sie spoko na tym sporcie wiedomo nie wybudował od razu domu i nie kupił samochody ale na przyszły sezon to bedzie sie miał lepiej niz nie jeden z czołówki PŚ ale nie bede nic o tym pisał zobaczycie w tym sezonie!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=54678
barnej
Kontakt:

:) a da się tak wyregulowac monstera żeby łykał jak 888?
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

dusix nie zalamuj mnie z tym sciaganiem przodow :DDDDDDDDDDDDDD jesli tak to dlaczego byla to najczestsza opcja freeriderow w minionych latach a oni jakos nie mieli problemow z tym ze ich sciagalo do przodu? :D wiesz nwd krankedy.... jezu.... co za straszni teoretycy na tym forum.... wezcie do reki w ogole taki amortyzator to mozecie sie na temat wygladu wypowiadac a o tym jak sie na nim jezdzi jesli tyko uginaliscie go to lepiej zachowajcie dla siebie.... jezdzilem rok na monsterze i nie wydawalo mi sie zeby mnie cos ukradkiem na dol sciagalo, moze w ogole mi gacie sciagnelo kiedys ale tego nie zauwazylem bo jestem odwazny dzielny i wiem ze dziewczyny leca na to.
www.trialshop.pl
barnej
Kontakt:

Bo nie chce tez zeby mnie paluchy napier.dalały tak jak w tym a-gangu jak byłem w krynicy ;D
Nizidramaniyt
Kontakt:

Post autor: Nizidramaniyt »

ale ty max srasz z dupy......
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38670150
niepeace, jak zawsze, rip. Xprot.!
ODPOWIEDZ