Streetowe slicki w PL....

Rudy
Kontakt:

Post autor: Rudy »

erenes
Kontakt:

Post autor: erenes »

ja kiedyś chciałem w Niemczech załatwiać po 25Eur,
ale sprowadził mi je z Czech w końcu

JULO_HC

tkx.

mowa o hookwormahc na 26".
dupa.
BikerBo
Kontakt:

Post autor: BikerBo »

pokaz fotke erenes a ile cie wynioslo z czech ??
adam_milo
Kontakt:

Post autor: adam_milo »

Ej, no to nie jest głupia idea, żeby znalazł się ktos, kto jeździ np po ramy do Czech lub Niemiec (tak jak rok temu gdzies był szał z Dragstarami na allegro, a teraz z kolei pełno jest Marzocchi ) i kupił troche hookwormów. I nawet nie żeby mu kase dawać przed wyjazdem, bo to jes taki towar, że zejdzie od razu. Ja już pytałem goscia o te hookwormy, co sprzedaje te wszystkie ramki CMP. Najlepiej znaleźć kogoś, kto zaopatruje sie w http://www.bikemailorder.de, bo tam są Maxxisy właśnie po 25 Euro. Teraz Euro leci na łeb, wiec to dobry czas na zakup towaru. Ale nie pisze tego, zeby pokazać, jaki to ja mądry i oczytany jestem, ale po to żebyście też sami pytali kogo sie da z allegro, bikeboard itp czy by sprowadzili jakąś większą ilość. Wtedy jakby sie ktos znalazł, kto by je sprowadził, to by sie dało cynk tutaj na forum i wszyscy chetni by posłali maila do takiego gościa, że są zainteresowani, to on by wiedział mniej więcej ile tego brać, a po II by miał dowód, że naprawde jest popyt, no i zamówil by więcej niż ilość żądaną. Więc do pracy rodacy. Pozdro
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

jade na ferie do szwabow. Moge kupic, ale cena to 150zl za oponke :]
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

taa po co do bike mailorder
szukasz dystrybutora maxxisów w niemczech, piszesz maila i mowisz ze kupujesz hurtem 100 sztuk
i cena jush 18 euro :D
A tam
ODPOWIEDZ