Ludzie Ze Skierniewic-POMOCY
-
- moderator
- Kontakt:
jedyny raz mi sie zdazylo komus tak zaufac...no i koles mnie ohujal...
niestety musialem to sprzedac najszybciej jak sie dalo wiec nie mialem czasu na zalatwianie klucza do pakietu i sciagacza :(
no coz...chce ktos kupic:
nerki zlodzieja, poki co w warunkach naturalnych sa
rower na b1 team dh
nie wiem co jeszcze...dom/mieszkanie zlodzieja
zlodzieja(dostarczony bez nerek w wannie z lodem)
glowe, flaki, jelita, szpik kostny, co komu potrzeba
nie daruje mu
niestety musialem to sprzedac najszybciej jak sie dalo wiec nie mialem czasu na zalatwianie klucza do pakietu i sciagacza :(
no coz...chce ktos kupic:
nerki zlodzieja, poki co w warunkach naturalnych sa
rower na b1 team dh
nie wiem co jeszcze...dom/mieszkanie zlodzieja
zlodzieja(dostarczony bez nerek w wannie z lodem)
glowe, flaki, jelita, szpik kostny, co komu potrzeba
nie daruje mu
-
- moderator
- Kontakt:
Pieprzona poczta nawalila, paczke mial bym ok. 3 grudnia ale nie doszlo awizo do mnie a jak sie pytalem na poczcie to mowili ze zadnego listu na moje nazwisko nie ma :/
przedwczoraj dostalem awizo(wg poczty to juz trzecie ale nic wczesniej nie mialem)
nie zdazylem jeszcze paczki odebrac ale mysle ze wszystko bedzie ok(oprocz tego ze Pawel wisi mi jeszcze 10zl :])
wiec sprzet teoretycznie juz mam, chociaz i tak Pawel wyslal ja jakies 2-3 tygodnie po terminie w ktorym mial sie zmiescic...
przedwczoraj dostalem awizo(wg poczty to juz trzecie ale nic wczesniej nie mialem)
nie zdazylem jeszcze paczki odebrac ale mysle ze wszystko bedzie ok(oprocz tego ze Pawel wisi mi jeszcze 10zl :])
wiec sprzet teoretycznie juz mam, chociaz i tak Pawel wyslal ja jakies 2-3 tygodnie po terminie w ktorym mial sie zmiescic...