GRUBA KASA NP NA BIKA- CZYTAJ !:)
GRUBA KASA NP NA BIKA- CZYTAJ !:)
hej ludziska...
kilka dni temu założyłem topic
"dziwny mejl z dh-zone" w off-topicu o zarabianiu przez net... gwarantuej wam ze to dziła...
Jak ktoś jest zainteresowany podaje linka do materiałów informacyjnych
www.krakof.com/~mati99/jak_zarobic.doc
pozdrawiam FILIP .. powodzenia ludzie :):):):):):)
kilka dni temu założyłem topic
"dziwny mejl z dh-zone" w off-topicu o zarabianiu przez net... gwarantuej wam ze to dziła...
Jak ktoś jest zainteresowany podaje linka do materiałów informacyjnych
www.krakof.com/~mati99/jak_zarobic.doc
pozdrawiam FILIP .. powodzenia ludzie :):):):):):)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No to jest jeden z shitstemow typu multi level marketing. Sprzedajesz jakies cos cokolwiek, jakies informacje czy cos jakies za 20zł, sprzedajesz po tyle samo i jak sprzedasz kilku osobom to wiadomo, jestes do przodu, a jak nikt nie kupi to masz pecha. Ci co kupili sprzedaja nastepnym i tak w kolko, az idioci sie skoncza co jest malo mozliwe
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
-
- Kontakt:
do Szkal.. to sa zwykłe informacje odnosnie marketingu czy tam reklamy.. cos w stylu jakby rozdziału z ksiazki czy wykłądu z uczelni... takie pierdoły.. tak jak tu ktos napisął .. swykły shit ... który ty kupujesz a poźniej s[przedjesz .. aze idioci nigdy sie nie kończa to cała mwszynka nakręca sie w nmieskończonośc .. teoretycznie... system tez jest tak skonstruowany ze z biegiem czasu z niego wypadasz.... po jakby 4 poziomach .. poczyatj dokłądnie wszytsko a zropzumiesz...
jedeyn co teoretycznie rezykujesz to 20 zł .. bo jezlei kuisz ten tzw 1 Raport a nie uda xci sie go sprzedac ani jednej osobi to kasa przepada .. ale sprzedani tego 1 osobie to nie kłopot...
jedeyn co teoretycznie rezykujesz to 20 zł .. bo jezlei kuisz ten tzw 1 Raport a nie uda xci sie go sprzedac ani jednej osobi to kasa przepada .. ale sprzedani tego 1 osobie to nie kłopot...
-
- Kontakt:
motomysz ty masz raport nr 1, bo coś mi sie tak zdaje. Widziałęm kiedyś takie cuś, zainteresowłem sie tym MLM, zamówiłem 1 razport i 20 zyla psozło sie jebać. Fakt mail przyszedł ale co było w nim wartościowego??? odp: NIC!!! :twisted evil: Same adresy stron na których miałbym sie reklamować aby to propagówać i inne gówna. Owszem było by to dobre ale cena tak do 10 zyla i nie aż 4 poziomy 2-3 by starczyły to wiecej ludków by sie na to skusiło i by musiało mieć jakieś ograniczenie...błeeee..... a walić to.
Jednym słowem było dobre 5 lat temu jak ludziki były na poziomie jaskiniowca.
P.S. Jak kogoś weźmie na klikanie w banery to nawet niech topicu o tym nie zakłada bo to też przerabiałem i idzie sie zajeździć, płatne e-maile też
P.S.2 Jak kogoś najdzie to niech
a) wstawi sobie na stronce baner z allegro czy innego kału gumisiowego co dają kase na 100%, a jak jakiś lolek uweźmie sie na zarabianie w necie to niech inwestuje w wyszukiwarki bo to jest w miare dochodowe i pewne.
koniec ogłoszeń duszpasterskich. Szczęść Boże
Jednym słowem było dobre 5 lat temu jak ludziki były na poziomie jaskiniowca.
P.S. Jak kogoś weźmie na klikanie w banery to nawet niech topicu o tym nie zakłada bo to też przerabiałem i idzie sie zajeździć, płatne e-maile też
P.S.2 Jak kogoś najdzie to niech
a) wstawi sobie na stronce baner z allegro czy innego kału gumisiowego co dają kase na 100%, a jak jakiś lolek uweźmie sie na zarabianie w necie to niech inwestuje w wyszukiwarki bo to jest w miare dochodowe i pewne.
koniec ogłoszeń duszpasterskich. Szczęść Boże