Siemanko jest ktos ainteresowany zamiana jakiejs ramki do Fr jakis zawias.. nie drogi Tossa inu DM fr.. ja mam na zamiane draga 2004.. ( ofkors z doplata zmojej storny ) Byle nie skatowana .. itp ew. wziasc moja w rozliczeniu ;p czyli to samo co wyzej ;e hehehe no to nara jak cos to piszcie ..
!!!!!! Najlepiej jak byscie mieli foty drag niezajechany ... kilka rys naklejek .. dozucam sztyce hak zacisk i siodlo WTB (wild tiral bikers) nom i stery i suport ;p
zadaj sobie pytanie: ktos kto ma kase na fula, smiga w dh albo fr - bedzie zainteresowany dragiem? jezeli juz konicznie zechce sztywniaka to kupi cos drozszego raczej... ale probowac kazdy moze.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
Dobra kruwa niie pytalem was o zdanie wiec zamknac pyski jak macie jakis problem .. wogole wypierdalalalalac ... z mojego topic'u //:D:D:D:
Lepiej to przemilczcie hahahaah !! Dh'ilowcy od 7 bolesci..
1.2.3 wypierdalac ..
Teraz to widac ze jestes popieerdolonym malolatem, ktoremu jak sie zwroci uwage to placze. Pomysl sam (o ile jestes w stanie) kto by zamienil fula na draga... chyba ze polamanego. A ze nie byles w stanie sie samemu tego domyslec to my musimy ci to uswiadomic.
Zreszta daj ogloszenie na gielde to bedziesz widzial jaki masz oddzew na swoje ogloszenie.
Ty! kurwa nie pierdole ze widac bo **** widzsz przez te szklane pudlo..
Moze ktos kurwa sprzedaje na czesci bajki jest zainteresowany wogole wpizde jest takich opcji wiara potrzebuje kasy i zamienia na cos tanszeg..Rozumiem ze do najsprytniejszych nie nalezysz..
Dzieki za rade .. ale wole sobie na forum zamiescic niechce mi sie w gielde wchodzic.. Jak chcesz to zrob to za mnie... ew. uswiadamiaj innych ..
Pozatym fajnie tu macie ..jak na chacie ;p
Btw: rocznikowo mam 18 ;p i sie bujajjjjjjjjjjjjjjjjjj nygga<cfaniaK>
Ja moge się wymienić mam super hiper rama do hartkurowego DH z ultra mega pteromasy razem z mega hiper damperem sucks czosnek (czeski odpowiednik Fox'a Vanilii)