Co z tym zroibic?? strasznie mnie bola przy podrywaniu kiery, mam gripy TIOGA Mush i rekawiczki z zelkami ;P a jak zalozylem takie bez zelkow 661 to mi sie krwiaki porobily :| . Czesto rozmaczam, scieram pumeksem, wycinam cąszkami!! ]:-> , smaruje kremem!! A i tak nowe sie robia po paru dniach!! Chodiz mi tu glownie o street bo na hopach jest dobźie ;] . Moze znacie jakies sposoby, kremy, gripu cudowne lub rekawiczki??
lol :D poprostu nic nie rob, odciski stwardnieja i bedzie git :) jezeli chodziles kiedykolwiek na silke lub podciagales sie na drążku to powinienes wiedziec :]
Nic z nimi nie rob, stwardnieja i zapomnisz o tym na bardzo dlugo :)
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
no w sumie ja sobie skalpelem pościnałem ze było idealnie:P jak "nowe";] ale po jakims czasi znowu sie robił dobra rada nie ruszac to po 1 a po 2 jak nie jeździłem jakis ydzień to tez było coraz lepiej:D wiec mozesz nie jeźdizsz jak chcesz:D ale dobra rada nie ruszać bo bedą sie znowu robic jak bedziesz scinał;/smarowac...
tez mialem z tym problem ale zlalem to. i tak jak napisal wyzej lankru odciski stwardnialy i teraz jest git, a od jakiegos czasu jezdze bez rekawiczek bo mi sie rozjebalyi tez jest dobrze.
ehh musze czekac az mi sie krwiaki zagoja, a mnie bierze qwica bo mam nowego amora ;];];] Czesto mowicie ze gripi ODI albo Lizards skiny duzo daja ... ale cena tez dobitna, moze sie dorobie albo nakrece rodzicow zeby zainwestowali w moje zdrowie ;d
Zrób, jak któs powiedział wczesniej: nic nie rób i stwardnieją
Wiem, że to bo sam przez to przeszedłem, ale albo chcesz jeżdzić, albo mazać sie o odciski...każdy kto jeżdzi tak jak my to ma....ja z 4 lata mam i mi nie przeszkadzają, a też młody jestem...