Dlaczego 24'?
-
- Kontakt:
Akurat w mojej ramie nie bylo tego problemu, wiec nie boj sie, nie skrecisz nogi przy dobiciu ;p Oczywiscie zalezy od wysokosci widelca, ja monstera mialem wyciagnietego 4 cm za granice dopuszczalna... ( i nic mu nie bylo ofkoz, kolejny dowod ze monster jest naj :ASD )
W kazdym razie ja zauwazylem tyle ze jezdzilo mi sie tak samo szybko ( 3.0 zwanlia, mocno zwalnia na 1 atmo... ) za to w bandy wchodzilo sie duzo plynniej i stabilniej, nizej caly baj.
Fajniej wchodzi na manuala, poza tym 3.0 to poduszka, dodatkowa amortyzacja, tylko trzeba uwazac na snejki :) Chociaz ja takowego jeszcze nie zlapalem.
W kazdym razie ja zauwazylem tyle ze jezdzilo mi sie tak samo szybko ( 3.0 zwanlia, mocno zwalnia na 1 atmo... ) za to w bandy wchodzilo sie duzo plynniej i stabilniej, nizej caly baj.
Fajniej wchodzi na manuala, poza tym 3.0 to poduszka, dodatkowa amortyzacja, tylko trzeba uwazac na snejki :) Chociaz ja takowego jeszcze nie zlapalem.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
w streecie to jak na moje oko 24' wsadza sie po to zeby moc miec krotszy tylni trojkat :) czyli np 30 w koshmarze, 390 w nowym streetlegalu ;) ja akurat takie ramy lubie. chyba o tym ludzie tutaj nie wspomnieli, reszta co sam wiem juz powiedziania ^^
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ma
Z tym przyklejaniem to alkurat na naszym forum nie bardzo sie ima...
Na tweaku rzesmy cos takiego zrobili i jak dla mnie jest klapa , cala pierwsza strona to przyklejone topici gdzie jest po 200 stron i i tak nowym nie chce sie tego przegladac ;/
Z tym przyklejaniem to alkurat na naszym forum nie bardzo sie ima...
Na tweaku rzesmy cos takiego zrobili i jak dla mnie jest klapa , cala pierwsza strona to przyklejone topici gdzie jest po 200 stron i i tak nowym nie chce sie tego przegladac ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com