MAm kasete 7-mio rzedową ale nie mam przerzutki i jeżdze na single speedzie. Czasami łańcuch wskakuje mi na większe przełożeni i jak nie zorientuje su e w pore to łańcuch pęka :( Gdyby był napinacz to napewno problemu by nie było. Teraz pytanie , jaki napinacz kupić czy moze zrobić samemu no ale tak żeby było tanio a dobrze.. słyszałem że są takie napinacze, które montuje sie zamiast przerzutki ale nie moge czegoś takiego znaleźć. Pomoże ktoś ???
Jesli chodzi o dobry i w miare tami napinacz to pmsocho. Z tym ze nie sadze zeby w takiej sytuacji napinacz cos dal wiec jest to dla mnie calkowicie bez sensu... Chyba ze cos zle zrozumialem
igorto=> jeśli odebrałeś mój wcześniejszy tekst jako najechanie na Ciebie, to przepraszam, nie o to mi chodziło...przez TAKI chciałem jedynie podkreślić odmienność przedmiotu rozmowy, nie atakować Ciebie :)
tak, mam aganga więc są pionowe haki :) Mam jakiegoś starego sis`a no ale nie wiem jak go zamontować..
A te dabomby no to napewno do tanich nie należą :(
idz do serwisu rowerowego i popros o jakas uzywana przezuteke zniszczona i zaloz sobie napnij max lancuch i powinno byc dobrze ja mialem tak na sram 3.0 i bylo git