OTOZ ORGANIZUJEMY ZAWODY JUSH JESTESMY DALEKO Z ZALATWIANIEM BEDZIE TO DH TRASKA SWIETNA NAJPIERW SPEED NA MAXA POTEM TECHNIKA LOKALIZAJA ZNAJDUJE SIE 65 KM OD KRAKOWA 30 OD BILESKA BIALEJ 90 OD KATOWIC BEDA 3 KATEGORIE JUNIOR SENIOR ORAZ NIEZRZESZENI W PZKOL MAM PYTANKO ILE OSOB BY NA TO PRZYJECHALO BYO BY TO W MAJU WPISOWE 10ZŁ NAGRODY BAARDZO CIEKAWE
Mysle ze powinniscie oczekiwac okolo 50-70 zawodnikow, jesli tylko beda te zawody wystarczajaco dobrze naglosnione i nie beda kolidowaly terminem z innymi. Mysle ze od nas z 6 osob by wpadlo.
wyciagu nie ma ale bedzie gazela 4x4 naped jedna wozila zawodnikow a druga na rowery wiec bez problemu trasa ma lacznie jakies 4 minuty zjazdu nie wiem ile ma dokladnie na dlugosci teramin tam myslelismy na maj chodz jest on ruchomy i to bedzie zalezne od kalendarza oczywiscie nie beda kolidoaly z zadnymi zawodami jakbysmy jeszcze dzielili na sztywniaki i fule to by bylo za malo osob w kazdej kategori
spoko sprawa.... ja tez postaram sie sciagnac troche wiary i jak sie uda to wpadniemy... jak juz bedzie wszystkoo wiadomo to wal duze ogloszenia zeby nikt tego nie przeoczyl!!!! super pomysl.!!!!! pzdr.
dr
trasa wyglada nastepujaco najpierw scieżka szbka deliketne hopki jedne fajne korzenie nastepnie wpada sie na czarn szlak i tam zaczna sie jazda korzenie scianka kamienie jakis dropik ustawimy oczywiscie objazd durzo drzew na prawde trasa ciekawa zawsze mozna cos wymyslec i dodac do niej jakis krutki northshore zakoncozny dropem sie okazrze ale wszystko musi byc z tamim umiarem ze trasa musi byc do przejchania dla kazdego oczywiiscie bedzie ogloszone w tv bedzie relacja na zywo w gazetach prawsie rowerowej i oczywiscie na kazdym portlu rowerowym najlepiej myslelismy na maj tak zeby zorbic zeby szkoly w ramach odrabiania byly bo wiary by bylo multum