UWAGA!! ZOBACZ I ODPOWIEDZ- ZAWOD

JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

hej pczk1 napisz gdzie to dokladnie jest w jakiej miejscowosci, mysle ze ekipa z kalwarii by sie wybrala
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
Baja
Kontakt:

Post autor: Baja »

ja przyjade :) ktos musi być za Maksem :;)
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
maniekOTT
Kontakt:

Post autor: maniekOTT »

o fajny plan tez bym sie z ekipa wybral,dobrze by bylo jak by to byl majowy dlugi weekend.OLKUSZ wyraza chec na przyjazd i czeka na wiecej informacji.

GG:5342672
GG:5342672
sklep: http://www.hadronsport.com/
Mocol
Kontakt:

Post autor: Mocol »

powiedz gdzie to dokładnie jest jak tam dojechać od strony bielska
Jedno jest pewne - Zawodnicy downhillowi to ekstremaliści !!!
lukassszzz
Kontakt:

Post autor: lukassszzz »

Spoko pisalbym sie i kumpli tez bym ponamawial ;) Maj pasuje, wydaje mi sie ze poczatek maja bylby najlepszy :)
Pozdrawiam
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=32342
DM+Rohloff
ziemniak
Kontakt:

Post autor: ziemniak »

no mało pozytywnie MATURA a jak już to pod koniec maja
www.mud-brothers.com
Piotrek_MIZI
Kontakt:

Post autor: Piotrek_MIZI »

penczek gdzie ty te zawody chcesz zrobic ???????nie mow mi ze na satrych torach rowerowych !???????a tak poztym to z opisu trasy wynika ze masz bujną fantazje pamietaj sam niczego nie zaltwisz wiec do czasu kiedy nie bendziesz miał wszystkiego dopietego na ostatni guzik to sie nie ogłaszaj!!!!!!!!!
zawody by sie miały odbyc andrychowie ??????????!!!!!!!!!!!!
[Piotrek_MIZI_mizera] Andrychów
timmy
Kontakt:

Post autor: timmy »

tak, pewnie downtown po schodach za pogotowiem:p
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

miziek jush w miescie jest zalatwione zalatwiamy to w 4 gosci co robili jush duzo wymagajace zawody typu kreciol matole zawody byly by na leskowcu ale ty puierniczysz hahahaha ic se porob banego a potem gadaj glupoty

a co do tego jak dojechac to od bielska w strone kalwari jest wioes zwana andrychowem i stad odbija sie 7 km do rzyk i tam jest super traska

weekwne dmajowy odpada bo wtedy zawsze nokie jest a jak nie bedzie to spox zreszta to nie odemnie zalezy a od miasta
timmy
Kontakt:

jaki ns???? przecież ty nawet gwoździ nie umiesz porządnie wbijać... kto ci go zrobi? ja na pewno nie kiwne przy tym nawet palcem... ściągasz do polski dangerous dana? gdzie jest na leskowcu ta "ścianka"? korzenie na czarnym? lol!!!!! przecież to jest zwykła droga przez las? hope będziesz budował co? dropa? ciekawe kto ci przy tym pomoże....
timmy
Kontakt:

*las!
Iron_Man
Kontakt:

Post autor: Iron_Man »

Podejde do tego z przymrózeniem oka bo juz duzo zeczy miało byc załatwionych a dalej nic sie nie dzieje.Z tego co pamietam to miał byc juz tor 4x na Panskiej górze a dalej ani jedno drzewo nie zostało sciete.Fajnie by było jak by sie odbyły te zawody bo chetnie bym wzioł udział i godnie(mam nadzieje) reprezentował miejscowych bikerów hehe bo trase znam na pamiec:P
Iron_Man
Kontakt:

A co do mizka to zejdz z niego w koncu bo moge sie załozyc ze na streecie nie miał bys z nim szans !!!!
pczk1
Kontakt:

czy ja cie prosze o pomoc a nie zdziw sie jak bedzie tylko tyle ci powiem a ty jak udajesz cwaniaka to wyskocz do mnie na realu coo moze masz jakis problem
pczk1
Kontakt:

nie prowokuj miziek sam zaczyna a potem sie robi teraz nie robie tego z michalcem tylko z calkiem innymi osobami a co do 4 crossu to bedzie ustalone to przy planowanu budzetu miasta al;e najlepiej jest krytkowac ludzi co chca cos zrobic tym czasem nic nie robiac a zawody juz sa zalatwione w urzedzie miasta i sprawa idzie coraz bardzij do przodu
timmy
Kontakt:

[quote="pczk1"]czy ja cie prosze o pomoc a nie zdziw sie jak bedzie tylko tyle ci powiem a ty jak udajesz cwaniaka to wyskocz do mnie na realu coo moze masz jakis problem[/quote] sam prowokujesz jak widać - idiotyczne riposty na poziomie niedowartościowanego przedszkolaka. co, uraziliśmy twoje wielkie, pozerskie EGO? gówno będzie a nie zawody - tak jak ten "największy w polsce tor dualowy" w andrychowie i twoje tym podobne fantazje.
timmy
Kontakt:

temat jest "zobacz i odpowiedz(...)" no więc odpowiadamy. A czego się spodziewałeś??? wazeliny? <lol>
Iron_Man
Kontakt:

Czy ja udaje cwaniaka???Ja tylko stwierdzam fakty,z tego co juz planowałes jeszcze nic nie wyszło wiec mam powody do sceptycznego podchodzenia do tej sprawy.A co do tego wyskoczeniea to mozemy sie zmierzyc jak złoze rower na tej twojej trasie z leskowca ze "sciankami" i zobaczymy kto tu zgrywa cwaniaka a kto naprawde potrafi jezdzic!!!!Lepiej zacznij juz trenowac:)
BimBim

Post autor: BimBim »

bedzie fura, bedzie kasa to bede
ODPOWIEDZ