NSX Suburban!
-
- Kontakt:
NSX Suburban!
A więc chce sobie kupic NSX Suburbana. Wziąłbym Streetlegala, ale to jest taki powiększony bmx. Części mam wszystkie z mojego starego a-ganga. W Suburbanie (2004) nie podobają mi sie plotki, że są przypadki z pokrzywionymi główkami. Hak przerzutki niewymienny...
I nie wiem jak z żywotnością tej ramy. Na rok 2005 są duże modyfikacje, ale nowe ramki wyjdą dopiero w kwietniu chyba. Ja chce jak najszybciej złożyć sobie wkońcu rower i musze sie do końca upewnić jak z jest z tymi Suburbanami. Piszcie co wiecie, im wiecej wiadomości tym lepiej ;) Przydałby mi sie też foty tej ramki, ale przy złożonym rowerze ;)
I nie wiem jak z żywotnością tej ramy. Na rok 2005 są duże modyfikacje, ale nowe ramki wyjdą dopiero w kwietniu chyba. Ja chce jak najszybciej złożyć sobie wkońcu rower i musze sie do końca upewnić jak z jest z tymi Suburbanami. Piszcie co wiecie, im wiecej wiadomości tym lepiej ;) Przydałby mi sie też foty tej ramki, ale przy złożonym rowerze ;)
-
-
- Kontakt:
-
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pogladac to sobie mozesz na stronie producenta, rama w sumie wad ni ma geometria bardzo wporzadku, rozmiar tez a ze hak nie wymienny panie jak go urwiesz w co watpie to najwyzej sobie dospawasz<lol>, a i takie pieprze.nie o glowkach no dawac ktory taka mial?????? a z tego co wiem to i tak nie bylo problemu z wymiana chyba??!!
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes
Słuchaj ta buraki mówi do was kupa z Jastrzębia!!!Kup se suburbana 2005 bo bedzie miał poziome regulowane haki i podobno będzie miała tylny trójkąt zrobiony z jakiegos innego tworzywa tkiego bardziej sztywnego bo tamte żelazo sie gieło.Tak czytałem w gazecie bike magazine
Pozdrowienia dla bolków z Żor
Pozdrowienia dla bolków z Żor
Vader.Disturbet.Rower.Dwie kupy codzień-to jest To.
[quote="Stolec102"]Słuchaj ta buraki mówi do was kupa z Jastrzębia!!!Kup se suburbana 2005 bo bedzie miał poziome regulowane haki i podobno będzie miała tylny trójkąt zrobiony z jakiegos innego tworzywa tkiego bardziej sztywnego bo tamte żelazo sie gieło.Tak czytałem w gazecie bike magazine
Pozdrowienia dla bolków z Żor[/quote]
lol, zwrazenia pojde strzelic stolca
Pozdrowienia dla bolków z Żor[/quote]
lol, zwrazenia pojde strzelic stolca
no teraz wszyscy srzedadza zachalane uprzednio przez nich modele 2004 bo ktos napisla i spawdzil ze stal byla chujawa <hahahaha> ale beka normalnie moge od was odkupywac NS-y 300 za suburbana 350 za street legala kolor niewzny<lol> a i kupta se 2005 wszyscy bo napisali ze widly krotsza a to oznacza wedle prawidel ze lepiej manula zrobicie, no bo to wkoncu sprzet a nie czlowiek jezdzi.............
Ja zawsze tu byłem nie myśl że tylko ty sie w to bawiłes