destroyer

Floyd
Kontakt:

destroyer

Post autor: Floyd »

witam.moglibyście sie podzielic ze mna waszymi opiniami na temat produktów tej firmy, a konkretnie chodzi mi o ramy.chcialbym sie dowiedziec co sadzicie o ich wytrzymalosci i stosunku ceny do jakosci.
pozdro:)
.:sZuMi:.
Kontakt:

Post autor: .:sZuMi:. »

spooko moj kumpel ma jumpa
calkiem calkiem
biez
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.szukaj.
STP i PIKE SL :} to jest to:D
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

ja mam model jump no i jestem naprawde zadowolony :D lol jak za taka cene to nie znajdziesz ic lepszego i jak brac to tylko jump`a :] naprawde polecam
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
lankru
Kontakt:

Post autor: lankru »

ja mam model jump no i jestem naprawde zadowolony :D lol jak za taka cene to nie znajdziesz nic lepszego i jak brac to tylko jump`a :] naprawde polecam
To życie i tak Cie opuści chłopak, więc odetchnij.. i tylko je kochaj:)
Floyd
Kontakt:

spoko,dzieki!!:) a moze ktos jeszcze sie wypowie???
Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca!!
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

Stary zrób tak:

Kliknij w ten link: http://www.dh-zone.com/forum/search.php

Wpisz 'destroyer'

Widzisz jak dużo tego wyskoczyło?

Jak to wszystko przeczytasz bedziesz naszym ekspertem w tej dziedzinie!!
Floyd
Kontakt:

bzp ja wiem ze istnieje takie cos jak wyszukiwarka ale jak bym chcial se czegos poszukac to bym se poszukal a mi nie o to chodzilo.ja sie chcialem dowiedziec jakis swiezych opini,przeciez od czasu zalozenia tamtych topicow minelo juz pewnie troche czasu no a w tym czasie napewno doszlo kilku nowych uzytkownikow tych ram i na pewno teraz moge sie wiecej o ramach dowiedziec.
a po drugie po to jest to forum zeby tu zakladac topici zwiazane z rowerami itp. a czy ten nie jest zwiazany z tym??jesli denerwuje cie juz to ze caly czas dochodza takie same topici to nic na to nie poradze, a jesli nie masz nic do powiedzenie zwiazanego z tym co jest w temacie to po co sie meczyc i pisac.
Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca!!
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

stary a moze nie wiesz po co jest opcja szukaj ? ona jest po to zeby ludzie nie zakladali ciagle takich samych topicow ... i wez nie zgrywaj madrego bo jak bys byl to najpierw zapoznalbys sie z opiniami w opcji szukaj ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
Lucid
Kontakt:

Post autor: Lucid »

mam ja katuje na miescie, nie oszczedzana traktowana jak smiec a sie trzyma zajebiscie...
ODPOWIEDZ